OVAN

POSAO: Od ranog jutra kontaktirate saradnike da ih podsetite na veoma naporan mesec koji predstoji svima koji su u vašem okruženju.  LJUBAV: Razmišljate, skriveni ste. Ne otvarate se. Da li se plašite vlastitih osećanja?  ZDRAVLJE: Ne zapuštajte zdravlje.

BIK

POSAO: Delujete dobro na svoju radnu okolinu. Ali ćete se ipak danas odmarati. Sutra je novi radni dan.  LJUBAV: Lep dan za ljubav. Doživećete preporod.  ZDRAVLJE: Disajni putevi i glasne žice osetljivi.

BLIZANCI

POSAO: Sa saradnicima u zajedničkom suretu pokušavate da nametnete svoju volju i strogi ste prema njihovom radu. Teško je zaraditi dobru ocenu kod vas. Spustite loptu.  LJUBAV: Učinili ste propust prema voljenoj osobi. Biće potrebno vreme da se iskupite.  ZDRAVLJE: Potrebno vam je više tečnosti.

RAK

POSAO: Očekivanja su velika. Vi treba da preuzmete važnu ulogu u novim poslovnim pregovorima.  LJUBAV: Tražite istinu od partnera. Ako ste sumnjičavi, ispitajte te sumnje.  ZDRAVLJE: Psihološko opterećenje.

LAV

POSAO: Nije potrebno da budete agresivni ili da vičete da biste dobili ono što želite. Potrebne su suptilne metode.  LJUBAV: Ne preterujte i ne zamerajte voljenoj osobi. Poboljšajte odnos pričom.  ZDRAVLJE: Utičite pozitivno na psiho-fizičku kondiciju.

DEVICA

POSAO: Poslovni problemi moraju da se reše u najkraćem roku.  LJUBAV: Ne donosite zaključak dok ne proverite šta tačno voljena osoba traži od vas.  ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

VAGA

POSAO: Upotrebite svoju inteligenciju, pamet onoliko koliko to drugi mogu da prime. Nije vam potrebno da se trošite bez razloga.  LJUBAV: Reči nisu dovoljne da pokažete koliko volite osobu pored vas. Možda neki poklon!?  ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Nersporazum na radnom mestu može i mora da se sredi. Od toga zavisi ceo mesec poslovanja i sama zarada.  LJUBAV: Partner želi da vam pomogne u svemu.  ZDRAVLJE: Teške teme izbegavajte, loše su za srce.

STRELAC

POSAO: Gubite interesovanje za saradnju i posao ako je ta osoba sa kojom radite puna zamerki.  LJUBAV: Uvek se trudite da imate dobre namere prema osobi pored vas i biće uspeha kako za one u braku tako i za sve slobodne.  ZDRAVLJE: Sačuvajte samokontrolu.

JARAC

POSAO: Testirajte nove poslovne mogućnosti, pre svega.  LJUBAV: Ukoliko ste predobri to nikako ne znači da će se partneru dopasti. Ponekad budite vragolasti.  ZDRAVLJE: Poboljšajte koncentraciju.

VODOLIJA

POSAO: Imate dara da nametnete svoju energiju i ideje. Nekima to ne prija, posebno ako je osoba rođena u znaku Škorpije.  LJUBAV: Nije dobro da se bavite intrigama, već iskrenoj ljubavi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija.

RIBE

POSAO: Potreban vam je novac za vraćanje duga. Pozovite nekog od prijatelja.  LJUBAV: Loša procena osebe koja vam se udvara. Mora bolje videti realnost vezanu za vas.  ZDRAVLJE: Izbegavajte stres.

Pročitajte i kako da nađete sreću u ljubavi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna