OVAN

POSAO: Pokazujete svima da ste zaslužili mesto nekog ko zna da vodi posao.  LJUBAV: Strast vas okupira. Gazite preko svih svojih principa.   ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: Vraćate se ustaljenom, svakodnevnom ritmu. Volite miran i proveren recept za život.  LJUBAV: Očekekujte prijatno iznenađenje na polju emocija od jedne Vage.ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih upala.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste harizmatični kada je posao u pitanju. Teško vas je pratiti.   LJUBAV: Miran dan za one u braku. Buran dan za slobodne. Puno zanimljivih susreta u jednom danu.   ZDRAVLJE: Osećate se dobro.  

RAK

POSAO: Srećni ste. Motivisani za dalje uspehe.  LJUBAV: Za slobodne Rakove sledi novo pozanstvo.   ZDRAVLJE: Dobro. 

LAV

POSAO: Firma je u manjoj krizi, ali vi ste neko ko zna kako da podigne posao.  LJUBAV: Vaša pravila su na prvom mestu. Ponekad preterujete.   ZDRAVLJE: Pritisak varira.

DEVICA

POSAO: Čuvajte svoje znanje za sebe. Vi ste osoba koja u sebi nosi dobrobit za sve oko vas.  LJUBAV: Osećate usamljenost, iako imate dosta njih koji su zainteresovani za vas.  ZDRAVLJE: Hranite se zdravo.

VAGA

POSAO: Znate da napravite dobar posao gde mnogi oko vas mogu da profitiraju.   LJUBAV: Tajna veza. Opasnost da se razotkrije.  ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Obavljate sve lako. Niste dosadni ni sami sebi ni saradnicima. Važno je dobro društvo na poslu. LJUBAV: Obuzdajte emocije. Osoba pored vas nije tako iskrena kako se čini.   ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Potrebna vam je motivacija. Potražite je isključivo u sebi. Ne nikako u drugima.  LJUBAV: Vaša sebičnost boli partnera. Slobodni imaju susret sa Bikom.   ZDRAVLJE: Nervoza.

JARAC

POSAO: Nemojte postati opsesivni i puni želje za moć, vlast. LJUBAV: Novo poznanstvo donosi sreću. Živite teško jer mislite na prošlu ljubav.  ZDRAVLJE: Osip po koži.

VODOLIJA

POSAO: Potreban vam je još neko. Najbolje da radite u timu osoba koje znate.  LJUBAV: Čuvajte se flerta na radnom mestu.   ZDRAVLJE:Osetljiv probavni sistem.

RIBE

POSAO: Dobra zarada. Kako počnete današnji dan tako će vam biti, pa skoro do kraja meseca.  LJUBAV: Sanjarite o nekom. Verovatno je povezano sa prošlošću.  ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna