Vaga je poznata kao znak Zodijaka koji ima visoko razvijene logičke sposobnosti te ume pravilno i pošteno da rasuđuje. Međutim, toliko je toga drugog što je nepoznato o Vagama, a važno je za bolje razumevanje i stvaranje celovite slike o sedmom po redu horoskopskom znaku.

1. Vaga teži ka dugim i značajnim vezama.

Retko kada će osoba u znaku Vage ostvariti niz kratkih veza koje nisu vodile nečemu smislenom.

Vage su spremne da budu strpljive i sačekaju pravu osobu. Ne očekujte da će ih osvojiti prva osoba koja naiđe i pokaze interesovanje.

PROČITAJTE JOŠ: Rak pamti nesrećnu ljubav, a Strelac izgubljeni novac: evo šta vaš horoskopski znak nikada neće zaboraviti

2. Vaga ima izuzetnu moć opažanja.

Čest je slučaj da Vaga zna mnogo više nego što pokazuje. Razlog je u tome što osobe u znaku Vage neprekidno posmatraju svet oko sebe i "prave beleške" u glavi o svemu što vide.

Oni su ti koji će se setiti stvari koje je neko drugi zaboravio ili prevideo. Imaju sposobnost da čitaju nečije misli i namere i pre nego što su izrečene.

PROČITAJTE JOŠ: Zašto je Ovan najbolji znak za strasnu ljubav: evo kakvog partnera želi ovaj vatreni znak Zodijaka

3. Vaga ume da bude nepredvidljiva.

Nije uvek sve u balansu kada je Vaga u pitanju. Kako je Vaga vazdušni znak, ona ponekad može biti dosta nepredvidljiva. Dogodiće se da mislite kako ste potpuno shvatili osobu koja je u znaku Vage, a da odmah zatim ona uradi nešto što nikada ne biste očekivali.

Ipak, ta nepredvidljivost i spontanost pobrinuće se da vam nikada ne bude dosadno u društvu Vage.

Izvor: Sensa