Dnevni horoskop za 25. april 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Težak dan. Potrebna vam je pomoć. Možda neko od kolega može da vam pomogne da se založi za vaš problem. LJUBAV: Dolaze vam mnogo bolji dani. Ljubav kuca na vrata, polako ali sigurno. ZDRAVLJE: Glavobolja usled stresa.

BIK

POSAO: Nije dobro da stajete sa novim poslovnim planovima. Odličan dan za nov početak. LJUBAV: Uživate. Zapravo vi znate kako da uživate. ZDRAVLJE: Preterujete s hranom.

BLIZANAC

POSAO: Dobar dan na radnom mestu. Velike promene. To ste i realno očekivali jer šta će drugo nego da budu promene. LJUBAV: Donesite odluku. Prava veza ili zabava. ZDRAVLJE: Nemate teškoće.

RAK

POSAO: Uživate u današnjem radnom danu. Volite pre svega svoje okruženje. LJUBAV: Udvara vam se osoba u znaku Ovan. Ovo je lepa veza. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV

POSAO: Novčana nadoknada. Sigurno ćete napredovati. Spremate se na put. LJUBAV: Opterećeni ste porodičnim brigama. Morate da imate bolju komunikaciju sa porodicim i voljenim. ZDRAVLJE: Uradite analizu krvi.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni. Smatrate da to može i bolje. Nikako ne prihvatate zastoj. LJUBAV: U odnosu sa suprotnim polom postajete previše zahtevni.

ZDRAVLJE: Pazite se prehlada.

VAGA

POSAO: Nemojte da stajete u svojim namerama. Novac na vidiku. LJUBAV: Zainteresovani ste za osobu koja dolazi iz druge države. ZDRAVLJE: Nema problema.

ŠKORPION

POSAO: Sve više i više radite. Potrebna vam je nagrada. Vi ste principijelan znak, mora da se zna mesto svakome. LJUBAV: Postajete opsednuti osobom u znaku Ribe. ZDRAVLJE: Ne gubite živce.

STRELAC

POSAO: Vi ste najbolji trgovac, menadžer. Bodete oči drugima. Zbog toga morate biti pažljivi. LJUBAV: Razmišljate o partneru i njegovim greškama u vezi. ZDRAVLJE: Dobro ste.

JARAC

POSAO: Nemate razloga za nezadovoljstvo. Napredujete iz dana u dan. Novac vam je najvažniji. LJUBAV: Uživate sa osobom koju dugo poznajete. Ta veza je može se reći prava ljubav. ZDRAVLJE: Obavite detaljnu kontrolu.

VODOLIJA

POSAO: Ideje su najvažniji deo uspeha. To vam je dobro poznato. Zbog toga ste mnogima trn u oku. LJUBAV: Udvaranje osobi koja je u vezi nije dobar izbor za bilo kog. ZDRAVLJE: Bole vas noge.

RIBE

POSAO: Poslušajte savet jedne Device. Ona je kompetentna za svaki posao koji traži preciznost. LJUBAV: Voljena osoba vas ceni, voli. Uzvratite istom merom. ZDRAVLJE: Loša cirkulacija u nogama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna