OVAN

POSAO: Novac preko poslova saobraćaja ili sve što ima veze sa tečnostima. LJUBAV: Dobar dan, posebno veče za izlazak i flert. Opustite se. Ovan u braku ima pojačane emocije. ZDRAVLJE: Razdražljivi ste.

BIK

POSAO: Dan za saradnju sa inostranim partnerima, posebno kada je trgovina u pitanju. Dobra zarada.  LJUBAV: Ovo je period za prave ljubavi. Bikovi u braku - odličan period za ulaganje u kuću.  ZDRAVLJE: Pazite na disanje.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan je vezan za dobru koncentraciju i sposobnost da možete sve organizovati kada je posao u pitanju.  LJUBAV: Ozbiljno shvatate vezu u kojoj ste, verovatno ćete ostati sa tom osobom jako dugo ukoliko je ljubav odskoro počela. ZDRAVLJE: Paziti na ruke, šake.

RAK

POSAO: Ovde je važno da imate strategiju. Ako želite nešto novo da radite, potreban vam je biznis plan, vrlo precizan.  LJUBAV: Potrebna vam je strast, možda više nego što ste mislili. Slobodan Rak ima susret sa neobičnom Vodolijom.  ZDRAVLJE: Često se žalite da ste bolesni.

LAV

POSAO: Imaćete uspeha u radu, iako ste mislili da to nije moguće u ovom trenutku.  LJUBAV: Umetnički ste nadahnuti to doprinosi da budete omiljeni kod žena posebno, ako ste muški Lav.  ZDRAVLJE: Posetite ušnog lekara.

DEVICA

POSAO: Morate da nastavite negde sami da se okrenete sopstvenim snagama, teško da možete da verujete nekom drugom.  LJUBAV: Odličan dan za ljubav i erotiku, posebno ako ste u vezi sa Jarcem.  ZDRAVLJE: Dosta napetosti.

VAGA

POSAO: Ukoliko se usmerite na pozitvne stvari i rešenja finansijska dobit neće izostati.  LJUBAV: Tražite drastična rešenja vaše situacije, osećate se odbačeno i neshvaćeno.  ZDRAVLJE: Krenite na put doneće vam više pozitivne energije.

ŠKORPIJA

POSAO: Fokus je na drugim stvarima. Prioriti ne postoje u poslu.  LJUBAV: Rasprava donosi i konačno rešenje situacije, recite sve šta vam je na duši. Oslobodite se stega.  ZDRAVLJE: Lagana hrana, puno vitamina će vas podići.

STRELAC

POSAO: Nerealne nade su pojačane, to smeta radnoj okolini. Vlada napetost među vama.  LJUBAV: Suprotan pol i vi imate otežanu komunikaciju, ne teče baš sve kao po loju.  ZDRAVLJE: Želudac vas boli, uspostavite ravnotežu.

JARAC

POSAO: Svi koji se bave ručno rađenim poslovima mogu biti uspešni. Prezentovaće svoje radove na sajmu.  LJUBAV: Čudne emocije se danas javljaju. Ljubav – mržnja, nije vam baš jasno šta se dešava.  ZDRAVLJE: Manji bolovi u stomaku.

VODOLIJA

POSAO: Sa suprotnim polom neće biti lako danas izaći na kraj. Dolazi do manje napetosti, može biti težak dan, ali nemojte odustajati.  LJUBAV: Očekujete brzi poziv od partnera.  ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

RIBE

POSAO: Fantaziji nikad kraja danas, saradnici vam pružaju podršku u svemu. Svi vole da rade sa vama.  LJUBAV: Flert i zaljubljivanje pojačavaju vaš seksepil, raspoloženi ste tokom večeri.  ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna