OVAN

POSAO: Planirajte poslovno putovanje. Možda bi trebalo da sarađujete i sa partnerom sa kojim ste u braku ili vezi, on je dobar saradnik.  LJUBAV: Dobro se slažete sa voljenom osobom. Slobodni imaju šansu za poznanstvo sa jednim Bikom.  ZDRAVLJE: Osetljiv vegetativni nervni sistem.

BIK

POSAO: Nije vreme da se žalite na kolege ili saradnike. Morate da se pokrenete. Imate podršku osobe iz znaka Jarca. LJUBAV: Lep dan za nova upoznavanja, neko će vam prići. Možda se rodi ljubav iz tog poznanstva.  ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Danas pojačana nervoza koja iritira druge saradnike, sigurno niste zadovoljni nekim iz kolektiva.  LJUBAV: Ako želite da donesete neku odluku o vašoj vezi ili braku, bolje sačekajte drugi dan.  ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

RAK

POSAO: Potrebno vam je razumevanje posebno na radnom mestu gde radite, ukoliko je to veliki kolektiv, moraćete da trpite razne situacije.  LJUBAV: Slobodni Rak ima šansu da na putu upozna voljeno biće. Možda je to Lav ili Devica.   ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

POSAO: Možete biti razdražljivi, nervozni zbog nekog projekta koji ste spremili ranije, a sada je teško da realizujete.   LJUBAV: Pokušavate da objasnite partneru stanje u kojem se nalazite. Potrebno vam je razumevanje.  ZDRAVLJE: Pokušavate da podignete optimizam u sebi.

DEVICA

POSAO: Danas vam je otvoreniji dan za neke konkretne ideje, planove, mada vam se ne vidi da možete mnogo da radite.  LJUBAV: Ako ste slobodni imate susret sa Rakom.  ZDRAVLJE: Lečite se prirodnim biljem.  

VAGA

POSAO: Dobre ideje na manjkaju, razmišljate koju ćete prvu sprovesti u delo.  LJUBAV: Veza sa porodicom polako dolazi na mesto, počinje da vlada mir i spokoj. Uživate…  ZDRAVLJE: Odmarajte, spavajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Sećate se svih lekcija kojih ste prošli. Balansirate između prošlosti i budućnosti. Izvlačite poruke. Dobro će vam doći. Pozitivno izlazi na videlo.  LJUBAV: Komunikacija napreduje, postoje šanse za nešto više.  ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

STRELAC

POSAO: Mnogi se osećaju zapostavljenim jer vi dobijate nagrade.  LJUBAV: Partner preti ali vi shvatate principe kompromisa i radite na tome.  ZDRAVLJE: Posetite lekara, nije loše proveriti krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste na manjoj poziciji nego što se bili zaista će vam pomoći.  LJUBAV: Možete biti u vezi a možete da funkcionišete kao individualac.  ZDRAVLJE: Magija duhovne ljubavi otvara srce.

VODOLIJA

POSAO: Upotrebite vašu moć, imaginaciju da ubedite druge kolege da to što vi radite je prava stvar.  LJUBAV: Zadovoljni ste emocijama, ništa ne menjati.  ZDRAVLJE: Ukoliko dosta radite vi posežete i za brzom hranom.

RIBE

POSAO: Uz pomoć svojih unutrašnjih snaga vi završavate sve. Nije vam potrebna pomoć.   LJUBAV: Okruženi ste porodičnom zajednicom i prijateljima. Razgovarate o finansijama.  ZDRAVLJE: Visok pritisak.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna