OVAN

POSAO : Svi koji rade u velikim kompanijama mogu da budu na dobrom putu zaradeLJUBAV: Privlači vas jedna Vaga. Nikako je ne ispuštajte iz vida, stidljiva je, priđite joj sami.  ZDRAVLJE: Stomak osetljiv.

BIK

POSAO: Razmišljate praktično, zarađujete brzo. Imate važan put u inostranstvo.  LJUBAV: Ovo je dan kada možete samo da mislite na avanturu, put kraćih ljubavi. Posebno izazov za one koji su u braku ili vezi.  ZDRAVLJE: Osetljiva stopala.

BLIZANCI

POSAO: Pametno postupate. Imate sve izgleda se okrenete dobrom poslu koji vam daje izglede da ste povezani sa zemljama zapada.  LJUBAV: Mirnu luku imate i sigurni ste u ljubav koju godinama gajite. Slobodni neka se oslobode.   ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RAK

POSAO: Analizirate sve što je pred vama. Imate sve izglede da započnete neki nov posao kojim niste zadovoljni u startu.  LJUBAV: Možda je bolje da budete u krugu porodice jer vas jedino oni podržavaju.  ZDRAVLJE: Dobro se hranite i ne bi trebalo da imate neke smetnje.

LAV

POSAO: Jačajte danas unutrašnju snagu. Morate da više razmišljate, a manje da se iscrpljujete.  LJUBAV: Potrebno je da imate ravnotežu posla i emocija. Ako vam je partner neki zemljani znak, neće da vas trpi po svaku cenu.  ZDRAVLJE: Imate snagu zdrave osobe.

DEVICA

POSAO: Pokušavate da se stabilizujete, ali nikako da svoju intuiciju usmerite na pravi put. Pomoć Raka ili Ribe vam može doneti sreću i zadovoljstvo.  LJUBAV: Moguće su manje prepirke svađe sbog sitnih stvari koje nisu od ključne važnosti vaše veze.  ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

VAGA

POSAO: Veoma ste koncentrisani na sve što se dešava u poslovnoj okolini. Konstruktivni ste.  LJUBAV: Loš odnos sa roditeljima može uticati na vašu vezu. Nađite rešenje što pre.  ZDRAVLJE: Opustite se, napetost nigde ne vodi. 

ŠKORPIJA

POSAO: Niste koncentrisani na posao. Sve vam je teško ali vreme ide, neće se vratiti, a zadaci ostaju tu gde su.  LJUBAV: Ljubomora vas mori. Sve kontrolišete.  ZDRAVLJE: Bolje rešenje za želudac su semenke, žitarice.

STRELAC

POSAO: Teški dani su iza vas. Zadovoljni ste. Idete napred, imate nove ideje.  LJUBAV: Blizak odnos sa porodicom, partner je srećan.  ZDRAVLJE: Manja nervoza.

JARAC

POSAO: Svi koji su naklonjeni umetnosti ovo može biti povoljan dan za njih. Imaće ponude za dalji razvoj svoje karijere.  LJUBAV: Malo bespotrebne drame unosite u zajednički život.  ZDRAVLJE: Apatija.

VODOLIJA

POSAO: Emotivno neraspoloženje utiče na vašu radnu okolinu, neobično se ponašate, to im unosi nervozu.  LJUBAV: Partner vam zamera da ste bizarni. Vi žestoko odbijate sve što je standard.  ZDRAVLJE: Nervna kriza.

RIBE

POSAO: Samodisciplina i samokontrola su na izmaku,veoma je napeto. Menjajte sve što možete na poslu.  LJUBAV: Žudite za uzbuđenjima, novim otkrićima. Ne tolerišete rutinski život. ZDRAVLJE: Potrebna vam je teretana.  

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna