OVAN

POSAO: Morate da pokažete svoje umeće, znanje, sposobnost. Često ste na testu. LJUBAV: Emotivno treba da nađete saglasnost sa partnerom kritikovani da niste dovoljno osećajni. ZDRAVLJE: Suviše ste napeti.

BIK

POSAO: Bikovi koji rade s novcem imaju problem u kolektivu. Pokušajte da smirite tenziju. LJUBAV: Emotivno ste neko ko pokušava da se stabilizuje. Dosta konflikta u samom odnosu sa partnerom. ZDRAVLJE: Nervoza, preterano prejedanje.

BLIZANCI

POSAO: Imate viziju nekog novog posla. Dobro ste povezani sa brojem 7 (2+5) pa će vam ovaj dan biti značajan za posao. LJUBAV: Stanje u braku često zna da bude dosadno i naporno. Morate nešto da menjate. ZDRAVLJE: Problem sa plućima, teško disanje.

RAK

POSAO: Ovo je dan kada možete imati mnoge konflikte sa saradnicima, razilaženje u stavovima. LJUBAV: Emotivno bolje stojite. Dan pun ljubavi i strasti. ZDRAVLJE: Manji problem sa pritiskom.

LAV

POSAO: Saradnja sa Rakom ili Blizancima daje rezultate. Možete da zaradite preko drugih osoba. Niste raspoloženi sve sami da vodite. LJUBAV: Ukoliko nemate novac i posao, toliko manje ulažete u emocije. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje danas.

DEVICA

POSAO: Razmišljate trezveno. Imate sve uslove da danas napravite dobru komunikaciju sa vatrenim znakovima koji vam daju energiju i snagu za dobar posao. LJUBAV: Sa sigurnošću očekujte dobar emotivni dan. ZDRAVLJE: Smanjite stres, može ispasti problem tiroide.

VAGA

POSAO: Dobar dan za zaradu. Imate važne poslove sa strancima. LJUBAV: Dobar dan za osobe koje su tinejdžeri ili omladina. Zaljubljenost raste. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na čulo sluha.

ŠKORPIJA

POSAO: Strelac i Lav se profesionalno dobro slažu sa vama. Pokrenite nešto novo. LJUBAV: Škorpije u braku prezentuju hladan odnos prema voljenoj osobi. Morate popraviti raspoloženje, podići pozitivni nivo emocija. ZDRAVLJE: Čuvajte stopala, vene, vensku cirkulaciju.

STRELAC

POSAO: Budite spremni na nove izazove. Poslovno vam je potrebna dinamika. LJUBAV: Preporuka vam je Vaga koja bolje komunicira i opuštenija je. Oni koji su u braku ili dužoj vezi imaju snage da se suprostave kritici partnera. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na raspoloženje.

JARAC

POSAO: Vi ste organizator, operativac. Sve sami radite kao i uvek i bićete uspešni u tome.  LJUBAV: Partner sa kojim ste u vezi pokazuje ljubav. Budite i vi otvoreniji, manje razmišljajte.  ZDRAVLJE: Imate više entuzijazma u sebi.

VODOLIJA

POSAO: Sve šanse za dobar posao su pred vama. Pozitivno razmišljate. Spremni ste na svaki rizik. LJUBAV: Oni koji su u braku mogu očekivati od partnera neke nove predloge za bolji život, uređenje doma, stana.  ZDRAVLJE: Moguće povrede noge, uganuće.

RIBE

POSAO: Osećate napor. Niste raspoloženi za neki preterani rad.  LJUBAV: Za rešavanje problema u vezi je potrebna dobra komunikacija i nežnost.  ZDRAVLJE: Odmarajte.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna