OVAN

POSAO: Budite oprezni kada su ugovori i važna dokumenta u pitanju. Nikako ne potpisujte ništa a da prethodno dobro ne pročitate. LJUBAV: Morate da budete iskreniji u pokazivanju svojih osobina. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK

POSAO: Nije potrebno da se preterano angažujete ako ste nezaposleni i tražite posao. Sačekajte, biće prilike. LJUBAV: Očekujte susret sa zanimljivim Lavom u nekoj prolaznoj radnji. Istina, neobično mesto za poznanstvo ali čuda se dešavaju. ZDRAVLJE: Dobro. 

BLIZANCI

POSAO: Imate dobru organizaciju. Verovatno ćete se baviti poslovima koji traže mentalnu energiju. LJUBAV: Nemate trenutno rešenje za svoj brak. Mislite da će se stvari same odvijati iz dana u dan. Ipak morate da stupite u komunikaciju sa partnerom ako želite pravo stanje. ZDRAVLJE: Nestrpljenje vam unosi nemir.

RAK

POSAO: Verovatno ste očekivali neka dešavanja i ponude, ali od toga nema ništa. LJUBAV: Rak koji je slobodan može očekivati poziv osobe iz prošlosti. Stara osećanja će vas ugrejati. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

LAV

POSAO: Nesporazum, prevara - karakteristično za današnji dan. LJUBAV: Slobodan Lav ima susret sa osobom koja ga neće preterano dotaći. Volite razna uzbuđenja. ZDRAVLJE: Vi ste jak tip energije, nećete imati većih problema.

DEVICA

POSAO: Poslovi sa rođacima ili bliskim prijateljima mogu biti odlični. Dobra saradnja i novac. LJUBAV: Želite da budete u vezi ali isto tako i slobodni. Možete imati manju avanturu. ZDRAVLJE: Potrebno je proveriti hormonski status.

VAGA

POSAO: Rođeni u prvoj dekadi imaju promenu posla. LJUBAV: Emotivno ste u vezi sa osobom koja vas čini opuštenom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Pridajete važnosti drugima i njihovom mišljenju. Ostanite dosledni sebi, svojim stavovima. LJUBAV: Volite društvo i zabavu. Verovatno ćete tu negde i pronaći vašu drugu idealnu polovinu. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

STRELAC

POSAO: Važno je da se držite već postojećeg dogovora i da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi onda morate da obuzdate voljenu osobu da ne troši previše. ZDRAVLJE: Više sporta.

JARAC

POSAO: Uvek za kompromis, samo ako je dobra prilika za zaradu. LJUBAV: Ako ste u braku, morate nekada da čujete mišljenje partnera. Niste vi uvek u pravu. ZDRAVLJE: Hipohondrični ste.

VODOLIJA

POSAO: Želite da neke stvari završite. Nećete da ostavite za naredni mesec. Mogućnost dobre zarade u toku dana. LJUBAV: Niste sigurni da li želite da ostanete u braku. Bolji dan imaju oni koji su u vezi. ZDRAVLJE: Čuvajte se nerviranja.

RIBE

POSAO: Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Nije dozvoljeno da vas drugi zbune. LJUBAV: Pronađite smisao u vezi u kojoj ste. Ako se loše osećate, onda je bolje da se raziđete. ZDRAVLJE: Neraspoloženje.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna