Dnevni horoskop za 11. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Nije potrebno da očekujete stalno od drugih da vam daju priznanje za vaš rad. Dovoljno ste jaki i sposobni. LJUBAV: Emotivno ste trenutno zadovoljni brakom ili vezom u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE: Pomalo vas lomi nervoza.

BIK

POSAO: Imate sve šanse da se stabilizujete kroz poslove koji traže dinamiku u konverzaciji, na primer trgovina. LJUBAV: Partner je zainteresovan da radite zajedno. ZDRAVLJE: Morate više da spavate.

BLIZANCI

POSAO: Krenite dalje od radnog mesta. Neka vam radni dan počne putovanjem. LJUBAV: Partner je zadovoljan vašim ponašanjem. Nemate nesuglasice. Odličan dan za ljubav. ZDRAVLJE: Pazite na vene, kapilare.

RAK

POSAO: Dobro bi bilo da se bolje organizujete u privatnom poslu. Mogli biste da imate pomoć jedne ženske osobe iz oblasti prava. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobu sa kojom živite i tražite podršku. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

LAV

POSAO: Opterećeni ste finansijama. Morate da pronađete lakši put za zaradu. LJUBAV: Osećate se odlično. Volite noćni život. Dan ćete uglavnom provesti u opuštanju do noći, kada odlazite u provod. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na rame leve ruke.

DEVICA

POSAO: Ukoliko radite u kancelariji, računovodstvu, imaćete problem sa dokumentima. Može se desiti da se nešto izgubi. LJUBAV: Partner je uporan, ako ste vi pokazali bezvoljnost za bilo šta. Ali ni osoba pored vas neće da trpi previše. ZDRAVLJE: Potrebno vam je kretanje ili odmor.

VAGA

POSAO: Odlična saradnja na polju komunikacije sa strancima. Imaćete uspeha i novca u današnjem danu. LJUBAV: Vaga koja želi novu vezu, vrata ljubavi su otvorena. ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate podsvesni strah od osobe koja radi sa vama. Verovatno je Vaga ili Blizanac. LJUBAV: Zanima vas vernost partnera, pa ste uvek u fazi provere. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više opuštanja.

STRELAC

POSAO: Oni koji su rođeni u drugoj dekadi mogu imati uspeha na poslu i saradnji sa strancima. LJUBAV: Niste oduševljeni osobom sa kojom imate novo poznanstvo. ZDRAVLJE: Harmonični aspekti daju dobro zdravlje.

JARAC

POSAO: Potrebno je da izbalansirate ego sa emocijama, kako biste došli do pravih rezultata. LJUBAV: Harmonija u kući, porodici, deca su vam dobro. ZDRAVLJE: Manji problem sa varenjem.

VODOLIJA

POSAO: Dobar dan za sve poslove koji traže ocenu, prosuđivanje. Imate podršku jedne moćne osobe. LJUBAV: Svako može da se druži, izađe sa vama. Potrebno vam je prijatnije društvo od veze koja vas guši. ZDRAVLJE: Dobro se osećate onda kada sami to hoćete.

RIBE

POSAO: Potrebno je da uključite svoju intuiciju. Ona će vas dovesti do pravih poslova. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobe koje su hipersenzibilne. ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna