Kad pun Mesec u Vodoliji obasja nebo, 11. avgusta 2022. godine, mnoga srca će zadrhtati, tvrde astrolozi. Ovo će biti jedan vrlo, vrlo komplikovan pun Mesec, najavljuju, jer se na istoj pozornici već odvija prava igranka.

Tu su konjukcija Urana i Severnog čvora, kao i trigon Mesec Pluton koji daje ogromnu energiju, a Saturn dobija snažnu aktivaciju upravo od Meseca. Vladar karme obećava nagrade za sve one koji su naporno radili, ali i teškoće za nepažljive i neodgovorne, bilo na ljubavnom, poslovnom ili finansijskom planu. Tri znaka horoskopa očekuju veliki izazovi koji mogu imati i dobre i loše rezultate  - sve  će zavisiti od njih.

Bik

Svi reflektori na profesionalnoj pozornici su upereni pravo u vas. Pun Mesec u Vodoliji aktivira vašu desetu kuću, polje karijere i imidža u javnosti. Moguće je da ćete dobiti veliku šansu, ali ona može da znači i daleko veće obaveze.

I u drugim poljima započinju promene, neke od njih se odvijaju već od početka leta. Mars, Uran i Severni čvor su svi u vašem znaku, pa su promene neminovne. Za one sa decom, preporuka je da se posvete što više komunikaciji s njima.

Škorpija

Za vas su ključna pitanja vezana za dom i porodicu, jer je upravo to polje koje osvetljava pun Mesec. Iskušenja su velika, moguće je čak i razdvajanje. Ako ste se osećali zapostavljeno, imali nesporazume, neki mogu i da eskaliraju.

Međutim, ipak će vas to sve pokrenuti. Imaćete mogućnost da ponovo dobro razmislite i donesete pravu odluku. Ako imate brata ili sestru, odnos može doživeti veliku promenu.

Vodolija

Svetlo ovog punog Meseca obasjaće, kako astrolozi objašnjavaju, vašu prvu kuću, osvetliti vaš sam koren, vaš identitet. Zbog uticaja Saturna, moguće su frustracije, restrikcije, pa i depresija. Ipak, možda će vas to dovesti do boljeg razumevanja sebe, a ako osetite da previše tonete, potražite ili pomoć prijatelja ili čak i stručnog lica.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna