OVAN

POSAO: Duboko razmišljate o svemu. To će vam pomoći da se okrenete detaljima u poslu i da iz toga izvučete najbolje od vas. LJUBAV: Često pokazujete samoljublje ili ste totalno s vremena na vreme zatvoreni. ZDRAVLJE:Stomak osetljiv.

BIK

POSAO: Morate da budete u središtu svih zbivanja na poslu. Imate sve šanse da nov posao napravite mnogo većim i zaradite više novca na stranom tržištu, nego ranije. LJUBAV:Razmenu emocija imate sa osobom koja je mlađa od vas. Ako ste u braku onda emociju poklonite nekom ko je najmlađi u porodici. ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno.

BLIZANCI

POSAO: Zainteresovani ste za svaku vrstu posla koja donosi komunikaciju i kretanje iz jednog mesta u drugo.  LJUBAV: Vi ste zaljubljive prirode pa će vam ovaj dan biti veoma dinamična na tom polju. ZDRAVLJE: Previše razmišljate i umarate se.

RAK

POSAO: Možete ići na kraći put u grad koji je u vašem okruženju. Ako imate porodični biznis onda računajte na bolje finansije. LJUBAV: Vaš partnerski odnos se popravlja ako imate dobri interakciju. Oni koji su slobodni posebno muški Rak ima poznanstvo sa jednom egzotičnom Lavicom. ZDRAVLJE: Dosta dobro, mada se trošite previše.

LAV

POSAO: Ukoliko radite dve, tri stvari u isto vreme onda nećete uspeti u tome da svoj plan sprovedete na pravi put.  LJUBAV: Oni Lavovi koji su slobodni imaju period pomalo dosadan ili neaktivan previše. ZDRAVLJE: Bol u predelu grudne kosti.

DEVICA

POSAO: Danas opterećenje poslovno. Potrebno je da stanete.  LJUBAV: Možete ući u neku vrstu avanture.  ZDRAVLJE: Dobro se držite.

VAGA

POSAO: Vi ne gubite vreme, ako ste sposobni da uradite nešto dobro za sebe, onda je to dobar posao.  LJUBAV: Saradnja sa osobom iz znaka Riba ili Lava vam pomaže da se organizujete i svoju kreativnost pokrenete.  ZDRAVLJE: Pazite na visok šećer u krvi.

ŠKORPIJA

POSAO: Privlačite posao, uvek sposobni da zaradite.  LJUBAV: Strasna veza sa Lavom. Bićete neko vreme u ovoj vezi.  ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za zaradu preko zemalja Istoka. LJUBAV: Mirni ste i okrenuti porodici.  ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi.

JARAC

POSAO: Snalazite se u svakom poslu koji je pred vama.  LJUBAV: Želite da pobegnete od gužve. Potrebno vam je mirno mesto, mirno more.  ZDRAVLJE: Sunce vas čini zdravim.

VODOLIJA

POSAO: Brzo rešavate sve probleme koji su pred vama. Potrebna vam je podrška jednog Raka.  LJUBAV: Veza u kojoj se nalazite je pomalo naporna i dosadna. Želite slobodu.  ZDRAVLJE: Srce slaba tačka. 

RIBE

POSAO: Imate sve predispozicije da otputujete u zemlje Beneluksa i tamo stvorite dobar posao.   LJUBAV: Vi ste pred novom vezom sa Vodolijom. Zanimljiv par ste.  ZDRAVLJE: Trenirajte.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna