Dnevni horoskop za 6. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Izrazite svoje veštine na neki neobičan, kreativan način. Posebno dobar dan za sve koji se bave umetnošću. LJUBAV: Vaš partner očekuje veliku romantiku od vas i treba da to odradite na pravi način. ZDRAVLJE: Čuvajte se jakih temperatura.

BIK

POSAO: Vi imate mogućnost da uradite manju kontrolu nad svojim zaposlenima, ukoliko ste u privatnom sektoru. LJUBAV: Imate dobar brak i dobru vezu. Oni koji su sami imaju priliku da se upoznaju sa osobom koja je po svojoj prirodi kreativna. ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o tome.

BLIZANCI

POSAO: Ne čekajte da vam se desi nešto neplanirano, čudo. Svakako ste predisponirani za uspeh. LJUBAV: Oslonite se na staru ljubav. Ako ste u braku, moguć flert sa Škorpijom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Kontrolišite svoje ciljeve, uspećete u svom radu. LJUBAV: Moguća ljubav na kraćem putu. ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni.

LAV

POSAO: Uspeh vam dolazi iz dobrih priprema. Imate šanse za veći novac. LJUBAV: Odlično se osećate u svojoj koži, bez obzira da li ste ili niste u vezi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je kondicija.

DEVICA

POSAO: Ne volite da vam se stvari nameću. Sposobni ste sami da organizujete sve. LJUBAV: Javite se na poziv jednom Biku. Nije loše da budete i u internet komunikaciji. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA

POSAO: Obratite pažnju na informacije koje dobijate. Neke su netačne, vezane za vaš posao. LJUBAV: Partner se krije od vas. Plaši se vaše snage. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno morate da budete više usmereni na saradnju sa drugima. LJUBAV: Po svaku cenu želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Pritisak.

STRELAC

POSAO: Potrebno je da budete maksimalno angažovani. Nekada i grešite, ali teško to prihvatate. LJUBAV: Imate velike erotske apetite. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac. Strpljenje se isplatilo. Imate odlične poslovne poteze. LJUBAV: Ako želite da živite slobodnije, najbolji znakovi za to su vam Vodolija i Strelac. ZDRAVLJE: Mislite na odmor.

VODOLIJA

POSAO: Bolji aspekti za posao koji očekujete iz inostranstva. LJUBAV: Imate susret sa osobom koja se bavi ekonomijom, bankarstvom, ima svoju firmu. ZDRAVLJE: Potreban vam je san.

RIBE

POSAO: Mislite na ulaganje u nove projekte, što u principu nije loše. LJUBAV: Dobijate emociju od osobe koja vam se duži period divi. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna