Dnevni horoskop za 31. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pet stvari odjednom neće izaći na dobro. Pod hitno napravite plan rada i krenite redom. LJUBAV: Malo ste se osamili. Partner želi razgovor, da rešite probleme ukoliko ih ima. Oni koji nisu u vezi upoznaju interesantnu osobu. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

BIK

POSAO: Ukoliko je bilo nekih verbalnih sukoba, to polako prolazi. Nemojte se zamarati nebitnim sitnicama. LJUBAV: Pokušajte da na neki način pokažete malo više emocija. U ovom trenutku ste vi više voljeni nego suprotna strana. ZDRAVLJE: Radite vežbe meditacije.

BLIZANCI

POSAO: Mlađe osobe, isto tako i žene, mogu biti vaši saradnici danas. Imate dobru komunikaciju sa njima. Kreativan rad. LJUBAV: Osećanja su konfuzna. Partner govori jedno, a radi drugo. ZDRAVLJE: Radite vežbe istezanja. Posebno za kičmu.

RAK

POSAO: Dosta razmišljate o novcu. Današnji dan je dobar za rad sa energičnim osobama, poput Ovna, Škorpije. LJUBAV: Slobodan Rak ima priliku da na nekoj kućnoj žurci upozna voljenu osobu. ZDRAVLJE: Teškoće u grudima, stomak osetljiv.

LAV

POSAO: Nećete imati stresne momente. Baš naprotiv, saradnja na sve strane. Dobar odnos sa klijentima koji dolaze iz zemlje i inostranstva. LJUBAV: U slučaju da ste u svađi sa partnerom, najbolje je da se povučete, sačekajte par dana da prođe, ponovo uspostavite kontakt. ZDRAVLJE: Ako želite da eliminišete negativnost iz organizma, onda su za vas vežbe joge.

DEVICA

POSAO: Današnji dan je predstavljen kao dan akcije. Imate slobodu da radite i pravite plan rada kako god želite. LJUBAV: Promenite nešto kod sebe da biste bili zanimljivi partneru. Možda bi neki novi komad odeće pokazao vašu energičnost. ZDRAVLJE: Ako imate problem sa samopouzdanjem, koristite tonove zelene boje, kao što je garderoba ili neki simbol.

VAGA

POSAO: Dobar dan za one Vage koje se bave poslovima mašina, prevoza robe, usluga. Novac vam ide preko osobe rođene u znaku Jarca. LJUBAV: Emotivno ste u dobrom stanju i možete da računate na dan koji vam donosi sreću u ljubavi. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako očekujete rešavanje pitanja nekretnina, morate da sarađujete sa uspešnijim advokatima, poput Strelca ili Jarca. Dobar glas vas očekuje. LJUBAV: Moći ćete sve da podnesete, ali preljubu nikako. ZDRAVLJE: Niste raspoloženi ako nemate dovoljno ljubavi.

STRELAC

POSAO: Ulažete poslednji atom snage da završite sve što vam je potrebno. Vaša ideja ima smisla. LJUBAV: Imate sreće. Nije vam potrebno da se previše trošite u ljubavi, kada partner sam dolazi na svoje. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na oči ili levo uho.

JARAC

POSAO: Poslovna ideja je najvažnija. Ako budete uspešni u pregovorima, imaćete dobre ugovore i zaradu. LJUBAV: Emotivno brinete da li ćete izdržati pritisak osobe koja je pored vas. Budite neko ko voli sebe i bližnjega svoga. ZDRAVLJE: Stalno vam varira krvni pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Pomozite sebi, obnovite stare kontakte sa Lavom ili Bikom. Oni su dobri katalizatori za novac. LJUBAV: Možete ući u vezu sa osobom koja je otvorenog duha i dosta putuje po svetu. ZDRAVLJE: Usporen metabolizam.

RIBE

POSAO: Bolje finansije od početka današnjeg dana. Završićete posao koji vas čeka već duži period. LJUBAV: Emotivno ste u vezi sa osobom koja je energetski jaka, ali ipak stiže pored svojih poslovnih obaveza i vama da se posveti. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate pozitivne misli.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna