OVAN

POSAO: Analizirate postupke svog rada. Ima dosta toga pozitivnog, ali i negativnog. LJUBAV: Danas u svemu ste analitični pa čak i u ljubavi. Postavljate teške zahteve. Nemojte raditi ono što vi ne podnosite sami. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

BIK

POSAO: Želite novine u svom poslu. Od saradnika očekujete sve ili ništa. Šibate ih oštrim rečima. Smirite situaciju. LJUBAV: Malo ste rezervisani, hladni. Partner teško nalazi način da vam priđe i započne razgovor. ZDRAVLJE: Radite vežbe istezanja donje lože.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko nešto krene naopako odmah tražiti rešenje u prošlosti. Šta to nije bilo dobro onda, a vi nista ispravili. LJUBAV: Svaki korak stavljate pod lupu, partnera taj stav izluđuje. ZDRAVLJE: Za izbacivanje negativne energije bilo bi dobro posetiti saunu.

RAK

POSAO: Upotrebite šarm da dođete do željene informacije koja vam je vrlo važna za nastavak započetog projekta.  LJUBAV: Previše pričate i partner vas u jednom trenutku zaista ne razume šta vi zaista želite. ZDRAVLJE: Čangrizavi ste i previše napeti.

LAV

POSAO: Razmišljate o velikom novcu. Planovi su vam daleko od mesta stanovanja. Verovatno ćete napraviti poslovni susret sa klijentima iz arapskih zemalja. LJUBAV: Slobodan Lav ima poznanstvo na poslu sa osobom iz sfere turizma i trgovine. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Uporni ste. Morate da pretrpite dan koji je pred vama, jer vas očekuje naporan rad. Ukoliko ste na odmoru, razmišljajte o novom budućem poslu. LJUBAV: Slobodne Device očekuje emotivno iznenađenje. Pripremiće vam neko ko je dugo zaljubljen u vas. ZDRAVLJE: Krećite se što više.

VAGA

POSAO: Novac zarađujete, po malo. Mada, Vaga voli novac i nije zadovoljna "sitninom". Radite poslove koji iziskuju fizičku angažovanost, kretanje, putovanje. LJUBAV: Dobar dan za ljubav. Niste zatvoreni energetski. U susret novoj ljubavnoj vezi idete, ukoliko ste sami. ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi ste neumorni. Današnji dan je dobar za sve koji hoće brzu zaradu. Verovatno ćete sarađivati sa jednim Ovnom ili Blizancima. LJUBAV: Odličan period za ljubav i strast. Pokažite svoje najdublje emocije osobi koju volite.  ZDRAVLJE: Upale, infekcije.

STRELAC

POSAO: Strelac prve dekade odlazi na put u inostranstvo. Druga dekada ovog znaka je vezana za strane investitore.  LJUBAV: Volite život i uživanje. Niste hrabri da se prepustite tek tako pravoj ljubavi. A emocija će doći, već… ZDRAVLJE: Ponekad osećate pad raspoloženja.

JARAC

POSAO: Saradnja sa Rakom, Lavom daće posao koji može biti i biznis budućnosti. LJUBAV: Neko će vam priznati da ste mu sve na svetu. Bićete iznenađeni ali i pomalo uplašeni od tolike količine emocija. ZDRAVLJE: Odmor pored vode, mora, reke, jezera.

VODOLIJA

POSAO: Sve ste jači i napredniji u poslu koji radite. U prednosti ste od drugih jer brže i bolje shvatate poslovne prednosti. LJUBAV: Mogućnost tajne ljubavi. Bik, Rak ili Blizanci su vam najprivlačniji tokom ovog celog meseca. ZDRAVLJE: Temperatura vazduha vaš je neprijatelj.

RIBE

POSAO: Ako razmišljate o problemu prodaje nekretnina ili želite da to učinite sada, sačekajte sredinu narednog meseca, veće su šanse za bolju cenu. LJUBAV: Usamljeni imaju šansu za poznanstvo sa osobom koja je iz radne okoline. ZDRAVLJE: Koristite sunčeve zrake za regeneraciju ćelija.

Tekst: Lepa&Srećna