Po lunarnom kalendaru, stigao je super-Mesec! Evo šta vama donosi pun Mesec u Jarcu, od 13. jula 2022. godine!

Ovan

Vi volite da kontrolišete svoju okolinu maksimalno, a ovaj pun Mesec će vas u tome sprečiti. Vreme je da popustite i vi kočnice i prepustite se emocijama.

Bik

Lako je sad vama kad je pun Mesec u vama bliskom, zemljanom znaku. Bićete u mogućnosti da uradite mnogo toga, čak i da ispunite neke svoje tajne, davne želje.

Blizanci

Vi ste vrlo vetropirasti, ali pun Mesec u znaku Jarca će čak i vas naterati da se malo primirite. Ipak, energija u vama ključa, pa je najbolji način da je malo oslobodite tako što ćete se poveriti nekom bliskom. Ako nema druge, zapišite ono što vas muči.

Lav

Biće vam mnogo lakše da radite, imate energije da se posvetite detaljima. Stiže vam talas samopouzdanja, pa ćete osećati mnogo mirnije.

Devica

Vama će pun Mesec u "drugarskom", zemljanom znaku doneti jačanje fizičkog i duhovnog sveta. Pratite svoje instinkte, oni su sada nepogrešivi.

Vaga

Dok lunacija obično pojačava potrebu za ljubavlju, energija Jarca koja prati ovaj tranzit će kod vas naglasiti koliko je važno da sami sebe poštujete i brinete o sebi.

Škorpija

Pun Mesec vam donosi ozbiljnost, teskobu, odgovornost, ali vi znate da možete da izdržite taj pritisak. Posvetite bar malo vremena "punjenju baterija", kako god vi to najviše volite - muzika, joga, meditacija su vaši dobri prijatelji.

Strelac

Kod vas pun Mesec obično maksimalno pojačava želju za razgovorom i kontaktima, ali Jarac će sada delovati suprotno. Bićete manje druželjubivi i posvećeni poslu, a moguć je i neki značajan događaj - unapređenje ili povišica!

Jarac

Bićete na energetskom maksimumu. To vam pojačava ozbiljnost, ali donosi i neke brige vezane za finansije. Setite se da su ipak porodica i prijatelji ono najvažnije i nađite način da s njima provedete više vremena.

Vodolija

Pun Mesec u vama izazvia ogromnu potrebu za ravnotežom, naročito vam teško padaju trzavice na poslu. Nemojte se previše zagledati u budućnost i zapamtite - većina naših briga se nikad ne ostvari.

Ribe

Za vas će ovaj pun Mesec proći bez puno trzavica, štaviše, imaćete priliku da ostvarite svoje poslovne želje.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna