Dnevni horoskop za 16. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Vrlo otvoreno iskazujete osećanja koja vas okupiraju. Vi ste vredan radnik i ne dozvoljavate nikome da to ugrozi ili pokaze na drugačiji način. LJUBAV: Želite da vreme provedete sa decom, porodicom. Svi ste zajedno. ZDRAVLJE: Smireni ste.

BIK

POSAO: Ulazite u fazu kada želite bržu komunikaciju. Kratke brze odgovore. Nemate vremena za referate niti želite da ih slušate. LJUBAV: Za one koji su u braku malo otežanje u komunikaciji. Loša saradnja. Težak dan. ZDRAVLJE: Nadimanje. Morate se opustiti. Šetajte više.

BLIZANCI

POSAO: Najvažnije je da se posvetite nečemu što vam donosi zadovoljstvo iznutra ne mora uvek biti novac taj koji će vas usrećiti LJUBAV: Spremite kofere i krenite. Partner i veliko društvo biće vam divno. ZDRAVLJE: Plivanje bazen more udahnite morsku vazduh.

RAK

POSAO: Ako je vaš posao vezan za obrazovanje mladih ljudi vi možete proširi svoj posao. LJUBAV: Vaše šesto čulo šalje signale da se nešto dešava. Analizirajte situaciju šta je uzrok tome. ZDRAVLJE: Kućni poslovi zahtevaju dobru fizičku spremnost.

LAV

POSAO: Promenite strategiju. Mnogo se očekuje od vas. Novac vam stiže preko osobe koja radi u sferi prodaje hranom. LJUBAV: Osoba koja vam je simpatična, nije preterano zainteresovana za nekog ko dosta vremena provodi na poslu kao vi.  ZDRAVLJE: Zbog nervoze, nervi kičme osetljivi.

DEVICA

POSAO: Često prasnete u trenutku kada niste svesni svojih stavova i želja. Saradnici to neće da tolerišu jer su navikli na vas kao staloženu osobu. LJUBAV: Partner vam podiže sistem vrednosti. Osećate se bolje i spremniji ostajete u vezi. ZDRAVLJE: Ne dozvolite strahovima da vas poremete.

VAGA

POSAO: Imate gvozdenu volju. Vaš posao mora da bude nešto što poseća na zabavu. U suprotnom nemate nameru da se mučite. LJUBAV: Danas ste spremni na kompromis sa partnerom, sutra ko zna. Varirate u raspoloženju. ZDRAVLJE: Organi u stomaku osetljivi, posebno bubrezi.

ŠKORPIJA

POSAO: U poslu ste napredni. Radite sve po svojoj intuiciji ili često meditirate kada donosite kapitalne odluke. LJUBAV: Krijete emocije. Volite erotiku, strast ali kada treba da se otvorite teško vam pada. Bojite se gubitka autoriteta. ZDRAVLJE: Niste spremni za velike fizičke napore.

STRELAC

POSAO: Poslovno očekujte dobru saradnju sa ženama ili biste mogli zarađivati lakše ako se bavite ulepšavanjem, muzikom, teatrom. LJUBAV: Sad ili nikad srećete ljubav svog života. Sreća vas prati. ZDRAVLJE: Dobro se čuvate, pa će zdravlje biti dobro, bolje..

JARAC

POSAO: Pravite dugoročne planove. Razmišljajte ,,na daleko”. Novac vam stiže tokom meseca, a danas morate da prištedite. LJUBAV: Povratak fatalne ljubavi iz prošlosti. Bićete u blagom šoku od iskrenih izgovorenih reči. ZDRAVLJE: Preterana iscrpljenost.

VODOLIJA

POSAO: Zemlje poput Austrije, Švajcarske, Belgije mogu da vam donesu prosperitet. Tu leži novac i kreativni rad. LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, uvek. Osoba koja je pored vas mora da bude spremna na razne promene i iznenađenja koje možete da priuštite. ZDRAVLJE: Žene posebno da obrate pažnju na jajnike i matericu.

RIBE

POSAO: Dobar posao imate. Sreća vas prati. Možda je pravi momenat da donesete važnu odluku o nekim izmenama u poslovanju. LJUBAV: Ne idealizujte previše partnera sa kojim ste. Budite realni ukoliko mislite da se ne ponaša kako treba prema vama. ZDRAVLJE: Problem sa srcem ili nervima ruke – leva strana.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna