Dnevni horoskop za 28. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Morate da se nekad i prepustite drugima. Oni nisu vaše vođe, već saradnici. Novac dolazi preko poslova saobraćaja ili svega što ima veze sa tečnostima. LJUBAV: Dobar dan, posebno veče, za izlazak i flert, ako ste slobodni, opustite se. Ovan u braku ima pojačane emocije, samim tim odmah zrači više. ZDRAVLJE: Razdražljivi ste.

BIK

POSAO: Saradnja sa inostranim partnerima, posebno kada je trgovina u pitanju, daće dobru zaradu, više posla. LJUBAV: Ovo je period za prave ljubavi. Slobodan Bik zna šta hoće, a hoće jednog bogatog Strelca. Za Bikove u braku ovo je odličan period za ulaganje u kuću. ZDRAVLJE: Pazite na disanje ili vlagu u vazduhu.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobru koncentraciju i sposobnost da možete organizovati sve saradnike koji nisu u stanju da se stabilizuju. LJUBAV: Ozbiljno shvatate vezu u kojoj ste. Ostaćete sa tom osobom jako dugo ukoliko je ljubav odskoro počela. Volite kad uđete u novu vezu jer vas to čini mlađim, poletnijim. ZDRAVLJE: Paziti na ruke, šake.

RAK

POSAO: Važno je da imate strategiju u svemu što radite. Ako želite nešto novo da radite, onda se potrudite da stvorite biznis plan koji će biti vrlo precizan. LJUBAV: Slobodan Rak ima susret sa neobičnim Lavom. Tražite strast, izazov. Želite sve da postignete odmah u toj vezi ali sačekajte…biće prilike. ZDRAVLJE: Često se žalite na zdravlje, iako ste dobro u principu.

LAV

POSAO: Imaćete uspeha u radu, iako ste mislili da to nije moguće u ovom trenutku. Volite priznanja pa će ih danas i biti. LJUBAV: Pesnički ste nadahnuti, to doprinosi da budete omiljeni kod žena posebno, ako ste muški Lav. Žena Lav zavodi svojim lepim osmehom i očima koje sijaju u svakom momentu. ZDRAVLJE: Posetite ORL specijalistu.

DEVICA

POSAO: Morate da nastavite negde sami. Teško da možete da verujete nekom drugom. Vi ste najbolji radnik i neko ko zna da uradi ono što drugi ne znaju, ali se zato iscrpite do poslednjeg atoma. LJUBAV: Odličan dan za ljubav sa Rakom. Volite iznenađenja sa njim. Znate da se zabavite na najbolji način. ZDRAVLJE: Dosta napetosti.

VAGA

POSAO: Usredsredite se na pozitvne stvari i rešenja, finansijska dobit neće izostati. Bavite se kreativnošću. LJUBAV: Osećate se odbačeno i neshvaćeno. To nije dobra energija za jednu Vagu, koja u principu voli ljubav. ZDRAVLJE: Krenite na put, doneće vam više pozitivne energije.

ŠKORPIJA

POSAO: Inhibicija je prisutna na poslovnom planu. Kako ćete se izvući iz te teške situacije - moraćete da konsultujete Strelca. LJUBAV: Recite sve šta vam je na duši. Oslobodite se stega. Potrebna vam je čista ljubavna energija. ZDRAVLJE: Lagana hrana i puno vitamina podižu imunitet.

STRELAC

POSAO: Nerealne nade su osvojile vaše misli. Morate da se promenite, postanete svesniji situacije u kojoj se nalazite. Posao je tu, nećete ga izgubiti. LJUBAV: Vi imate otežanu komunikaciju u ovom momentu sa osobom iz znaka Bik ili Lav. Pazite na rečnik. Znate da uvredte. Lav će i nekako da oprosti, a Bik nikako. ZDRAVLJE: Želudac vas boli.

JARAC

POSAO: Prezentovaćete svoje znanje i zaraditi na tome. Mogli biste da se bavite koučingom, podučavanjem. LJUBAV: Čudne emocije se danas javljaju. Ljubav, mržnja. Nije vam baš jasno šta se dešava. Prolazno je, ali biste voleli da vam se vrati stara ljubav. ZDRAVLJE: Manji bolovi u stomaku.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi do manje napetosti na radnom mestu sa jednim Ovnom. Nije sjajna relacija ni sa Rakom. Može biti težak dan, ali nemojte odustajati. LJUBAV: Očekujete brzi poziv od partnera. Volite svoj izazovan stil i zavodljivost. Uspeh uvek imate u ljubavi. ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

RIBE

POSAO: Puni novih ideja, fantaziji nikad kraja. Svi žele da rade sa vama, posebno Bik, Rak ili Vodolija. LJUBAV: Raspoloženi ste za smeh, za nove ljubavi, za druženje sa novim neobičnim ljubavima. Ribe u braku često zovu u goste svoje prijatelje. ZDRAVLJE: Smanjite alkohol.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna