OVAN

POSAO: Verujte malom detetu u sebi, morate više da razmišljate, a manje da se iscrpljujete. Posao koji radite traži stalnu i konstantnu predanost. LJUBAV: Potrebno je da imate ravnotežu posla i emocija. Ako vam je partner neki zemljani znak, neće da vas trpi po svaku cenu, on voli mirnu zajednicu. ZDRAVLJE: Imate snagu zdrave osobe.

BIK

POSAO: Zarađujete brzo i to vam prija jer vam je novac hitno potreban. Potrebno je da ulažete u nekretnine, požurite. LJUBAV: Ovo je dan kada možete samo da mislite na avanturu, put kraćih ljubavi. Posebno izazov za one koji su u braku ili vezi. ZDRAVLJE: Osetljivo čulo sluha.

BLIZANCI

POSAO: Pametno postupate. Imate sve izglede se okrenete dobrom poslu koji vam nude sa Zapada. Volite američki stil rada i života. LJUBAV: Mirnu luku imate i sigurni ste u ljubav koju godinama gajite. Ako tražite novu ljubav onda ćete je naći na radnom mestu, neko sličan vama. ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.

RAK

POSAO: Imate sve izglede da započnete neki nov posao. Volite kada ste na početku, jer je to izazov za vas.
LJUBAV: Bolje da budete u krugu porodice, jer oni razumeju sve što želite da ostvarite. Rak koji traži ljubav moraće da sačeka, nije dan za stabilnost. ZDRAVLJE: Dobro se hranite i ne bi trebalo da imate neke smetnje.

LAV

POSAO: Dan za menadžere. Svi koji rade u velikim kompanijama mogu da budu na dobrom putu zarade. Lav jedva čeka da pokaže koliko je jak i sposoban. LJUBAV: Nikako ne ispuštajte iz vida osobu iz znaka Bika, mnogo lepo slaganje možete ostvariti. ZDRAVLJE: Preterujete sa masnom hranom.

DEVICA

POSAO: Pomoć Škorpije, Raka ili Ribe vam može doneti sreću i zadovoljstvo. Pokušavate da se stabilizujete, usmerite se na pravi put, a za to ćete biti primorani da slušate svoju intuiciju. LJUBAV: Moguće su manje prepirke, svađe. Zbog sitnih stvari koje nisu od ključne važnosti vaša veza trpi lošu energiju. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

VAGA

POSAO: Veoma ste koncentrisani na posao koji radite. Imate par negativnih komentara ali to nije trenutno vama opterećenje, lako se suprostavljate negativcima. LJUBAV: Odnosi sa roditeljima mogu uticati na vašu vezu, nađite rešenje što pre dok ne bude kasno. Partner neće da trpi loše odnose u kući. ZDRAVLJE: Opustite se, često ste napeti.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste koncentrisani na posao, nikako da se okrenete pravim vrednostima, morate da mislite unapred, ne ostavljajte ništa za sutra. LJUBAV: Ljubomora vas usporava, uravnoteženost se smenjuju. Sve kontrolišete što nije ni bitno za vašu vezu. Dajte sebi malo slobode, opuštenosti. ZDRAVLJE: Nervoza i napetost.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste kako je protekla nedelja iza vas samim tim očekujete da ćete biti u dobroj formi i danas i narednim danima. LJUBAV: Blizak odnos sa porodicom vam unosi sreću i sigurnost u partnerske odnose. Ako ste slobodni onda ćete sigurno ući u vezu sa Škorpijom ili Ovnom. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

JARAC

POSAO: Svi koji su naklonjeni umetnosti, kreativnosti ovo može biti povoljan dan. Imaće ponude za dalji razvoj svoje karijere. LJUBAV: Dramu pravite ukoliko ne možete da se vidite sa osobom koju volite. Svako ima svoje obaveze pa i vi. Imajte strpljenje, danas je dan za lep emotivni susret. ZDRAVLJE: Muči vas telesna težina koju morate da regulišete.

VODOLIJA

POSAO: Vi žestoko odbijate sve što nije neki dobar standard u poslovanju. Bićete pre svega polaskani pozivom iz inostranstva. LJUBAV: Emotivni život nije na nekom nivou, ali se ne bunite. Očekujte iznenadni susret. Volite iznenađenja. ZDRAVLJE: Nervna kriza koja vas parališe.

RIBE

POSAO: Veoma je napeta situacija ukoliko nemate samokontrolu, inicijativu. Danas vam je težak dan morate da se skoncentrišete, mnogo sastanaka u toku dana. LJUBAV: Ne tolerišete rutinski život, tradiciju odbacujte, tražite nova uzbuđenja i to će biti dovoljno da vam ljubavni život krene. ZDRAVLJE: Potrebna vam je teretana.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna