Dnevni horoskop za 13. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Potrebno je da promenite mišljenje o osobama oko vas. Ponekad preterujete u idealizovanju saradnika. Budite štedljiviji s novcem. LJUBAV: Želite da nešto promenite u vezi braka. Krenite prvo od sebe. Navike koje posedujete nisu jednostavne, a partner mora da vas trpi. ZDRAVLJE: Prisutna je nervoza.

BIK

POSAO: Poslovi koji su vezani za nekretnine daće uspeh. Danas je dan kada treba da se dogovorite oko prodaje. Pazite kako komunicirate. LJUBAV: Kako biste smirili partnera i njegovu nervozu potrebno je biti na distanci. Naravno, ne opuštajte se previše, pratite sve oko vas. ZDRAVLJE: Kijanje na bazi alergije vam stvara problem.

BLIZANCI

POSAO: Više napora oko zarade vam predstoji. Niste raspoloženi da radite sa Vagom ili Škorpijom jer smatrate da se prave mnogo pametni, deleći savete bez rezerve. LJUBAV: Dan ćete provesti tako što ćete partneru omogućiti da on izabere šta voli. Da li će to biti nešto od garderobe ili neki izlazak, biće iznenađenje za vas. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Danas pomažete onima koji nemaju. Ako radite u nekoj humanitarnoj organizaciji, imaćete uspeha. Ukoliko brinete o svojim radnicima, onda ćete ih nagraditi. Znate sa ljudima, jer poznajete njihovu dušu. LJUBAV: Partner voli vašu požrtvovanost. Lepo je što imate podršku vezano za posao, ali ne bi bilo loše da ne mešate posao i ljubav, bar ne oni Rakovi koji su u braku. ZDRAVLJE: Manje tegobe bubrega.

LAV

POSAO: Ne pokušavajte da pobegnete od jednog Ovna koji uporno ima poslovni zadatak za vas. Mnogo vas opterećuje. Ako nastavi, vaša saradnja neće dobro proći. LJUBAV: Lav kao i uvek razmišlja o dobrom provodu, ali danas nije dan za zabavu već za dvoje, intimu, ljubav na najvišem nivou. ZDRAVLJE: Možete imati česta probadanja u lumbalnom delu.

DEVICA

POSAO: Danas imate opterećenje, nervozni ste zbog finansija. Mislite da biste mogli dosta toga da uradite ukoliko budete novčano stabilni. LJUBAV: Niste potpuno opušteni. Kao da ste u grču zbog emocija koje ne umete da ispoljite. Morate da se okrenete iskrenijem razgovoru. ZDRAVLJE: Više voća, povrća, svežeg vazduha.

VAGA

POSAO: Možda neko iz inostranstva zakuca na vaša vrata. Može biti saradnja sa raznim organizacijama, poput majke sa decom, inkluzija, omladina i sport. LJUBAV: Emocije su tu, a vi i dalje lutate. Pomirenje, susret kroz sudbinu za one koji su usamljeni, a na kraju dana dobro društvo i zabava. ZDRAVLJE: Preterana nervoza stvara visok pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Nepopustiljivi ste prema jednom Raku, Blizancima, koji su u suštini spori za vaše shvatanje. To vas pomalo nervira, a da ćete im dati otkaz, to stoji ako se ne poprave. LJUBAV: Često stavljate materijalne vrednosti ispred svih drugih. Danas nikako ne razmišljajte na taj način jer možete ostati sami, napušteni. ZDRAVLJE: Osećate se nesigurno, što narušava zdravlje.

STRELAC

POSAO: Danas imate potrebu da se obratite prijatelju za pomoć. U pravu ste što radite takvu stvar jer ćete sigurno biti ispoštovani. LJUBAV: Imate želju da se dobro provedete, ali kao da u dubini postoji strah koji vam ne da mira. Ipak, želite jednu pravu ljubav pored sebe. ZDRAVLJE: Analiza krvi daće konačan odgovor.

JARAC

POSAO: Napravite sebi neki raspored rada. Želite sve sami da radite. Previše obaveza imate. Sigurno je da ćete naći nekog da vam pomogne.LJUBAV: Upoznajete osobu koja ima svoj privatan posao. Dopadaju vam se moćne osobe, kako po autoritetu, tako i finansijski. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Volite da dominirate u onome što radite. To je opravdano jer ste neko ko zna šta radi, nema razloga za brigu. LJUBAV: Često ste skloni histeriji, koja partnera izluđuje. Totalno ste nepredvidljivi. Ako živite sa Rakom to će ga potresti. Ako je vaš partner Ovan ili Lav, onda je borba, svađa po ceo dan. ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice.

RIBE

POSAO: Vaša unutrašnja priroda traži izazove. Drugima delujete da niste takvi, ali ipak oni ne vide ono što vi možete i koliko ste sposobni. Iznenadite ih. LJUBAV: Poznanstvo preko prijatelja sa Škorpijom ulepšaće vam dan. To je veza koja može da se razvije i dalje, u budućnost. ZDRAVLJE: Pazite na noge, zglobove.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna