Dnevni horoskop za 14. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mnogi misle da niste spremni ili sposobniji da uradite poslove i zadatke koji su pred vama. Jaki ste i pokazaćete svoju moć. Čuvajte se čestih skandala. LJUBAV: Slobodni imaju poznanstvo u nekom restoranu pored vode. Susret sa suptilnom osobom. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija oslabljena.

BIK

POSAO: Danas imate susret u popodnevnim satima sa jednom osobom iz znaka Lav. Daće vam predlog da zajedno radite. Razmislite pa tek onda odgovorite. LJUBAV: Teški ste kao osoba, nikako da se otvorite. Potrebno vam je razumevanje i podrška od partnera. ZDRAVLJE: Migrena nikako da vas popusti.

BLIZANCI

POSAO: Posao vam je važan jer imate sve izglede da se probijete na vrh. Podrška osobe koja vam treba na radnom mestu biće iskrena i uradiće sve što treba. LJUBAV: Lepi trenuci sa osobom koja vas voli. Morate biti istrajni u svojoj vezi jer ona mora da potraje. ZDRAVLJE: Prisutna nervoza.

RAK

POSAO: Preterano se dajete na poslu. Nemate vremena za sebe. Smanjite rad i obaveze to vam je ozbiljan savet, u suprotnom možete imati zdravstveni problem. LJUBAV: Rakovi koji su sami mogu imati susret sa Škorpijom ili Ribama. Škorpija vas dodiruje duboko emotivno, dok će Ribe tražiti od vas veliku požrtvovanost. ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

LAV

POSAO: Prezaposleni ste ako ne i radom onda preteranom organizacijom. Dobro sarađujete sa strancima iz drugih gradova, firmi. Želite više i bolje a stiže i veliki novac. LJUBAV: Ovo je dobar dan za slobodne Lavove koji idu putem novih ljubavi, zbog toga uživajte u danu koji je pred vama. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

DEVICA

POSAO: Obaveze koje imate su prevelike, u nadi da ćete rešiti problem. Prepustite se saradnicima kojima verujete. Posebno verujete Blizancima ili Vagama. LJUBAV: Mislite na ljubav i dobićete je. Čim ste odvojeni od partnera, totalno se odvajate iz emotivne energije. ZDRAVLJE: Pazite na pritisak koji raste postepeno.

VAGA

POSAO: Uglavnom opsedate saradnike svojim šarmom da dobijete ono što želite. Zahtevate bolje rezultate i brža rešenja. LJUBAV: Smatrate da zaslužujete veću pažnju. Vi je u suštini imate ali nekako kao da osećate potrebu još i još. Pazite da to ne preraste u egoizam. ZDRAVLJE: Smanjite unos masti i mlečnih proizvoda.

ŠKORPIJA

POSAO: Razmišljate o saradnicima sa kojima možete da sarađujete a neki od njih žele da manipulišu sa vama. Povedite računa o svom ponašanju, da vas ne izazovu na svađu. LJUBAV: Emocije su po strani, veoma se rezervisani i hladni. Nećete da objašnjavate ništa partneru. Ćutaćete, vodićete svoju politiku. ZDRAVLJE: Posetite zubara.

STRELAC

POSAO: Posledice mogu biti dugoročne ako preterujete u svom tolerantnom gledanju na one koje nisu dovoljno sposobni da vode posao. LJUBAV: Malo ste usamljeni jer nema nikog oko vas da vam pruži podršku ili pruži emociju. Čudno se osećate. ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

JARAC

POSAO: Važno je da zaradite dosta. Danas je dan kada treba da dobijete važnu vest o tome da li ćete nešto naslediti. Srećno! LJUBAV: Osećate potrebu za ljubavlju, ponekad od svoje snage ne vidite nežnost. Promenite takav stil jer ćete opet biti sami. ZDRAVLJE: Imate jak imunitet.

VODOLIJA

POSAO: Osećate da možete sve da završite i krenete boljim putem koji će vam doneti više novca. LJUBAV: Danas niste sebični, imate sve izglede da se dobro provedete sa partnerom. Vodolije koje imaju poznanstvo sa Bikom nek očekuju poseban izliv emocija i priznanja ljubavi. ZDRAVLJE: Imate osećaj da vam vreme ne prija.

RIBE

POSAO: Pokazali ste zavidan nivo poslovnosti, inteligencije. To je pomoć vama a drugi treba da uče i koriste dalje u budućnost. LJUBAV: Jačate svoju vezu u kojoj ste i ne dozvolite da vam se mešaju drugi posebno Vaga ili Rak. ZDRAVLJE: Dobro sasvim.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna