Dnevni horoskop za 12. jun 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO : Razmislite i budite pažljivi u toku dana, posebno ako ste na nekom rukovodećem mestu. Impulsivni ste i prenagljujete. LJUBAV: Partner vam traži nešto što niste u stanju da uradite. Umor vas stiže a vi se i dalje raspravljate sa voljenim bićem. ZDRAVLJE: Glavobolja sve češća.

BIK

POSAO: Imaćete dosta novca, ne samo danas, već i u narednim danima. Važno je imati sopstveni put. Uspeh na polju komunikacija. Novinarstvo, izdavaštvo, pisanje, prodaja, knjige... LJUBAV: Usavršavate svoju vezu. Nije potrebno da kritikujete već da dajete. Budite opušteni u vezi u koj se nalazite. ZDRAVLJE: Osetljivost nogu posebno stopala.

BLIZANCI

POSAO: Imate uspešnu zaradu, zbog toga poslovni partneri žele sve više da rade sa vama. Od vas se očekuje mnogo. Potrudite se da opravdate poverenje. LJUBAV: Izrazito erotska veza koju želite po svaku cenu da ostvarite je sa Vagom. Čuvajte se prevare. Nije baš toliko umiljata koliko mislite da jeste. ZDRAVLJE: Kašljucate po malo, to je zbog duvana.

RAK

POSAO: Poslovni uspeh obećava i dobar dan za novac. Posao uvećavate a saradnike učite kako da budu uspešni u svom poslovanju. LJUBAV:Volite izazove, ulazite u razne flertove, koji vas uzbuđuju. Nije važno biti sa nekim nego ga osvojiti pa otići… ZDRAVLJE: Krenite sa organskom ishranom.

LAV

POSAO: Kao svaki Lav upadate u različite rasprave. Izađite iz takvih konflikta i primirite se, jer morate da radite. LJUBAV: Uživate u ljubavi pored svih poslovnih problema. Partner je tu da vas zaštiti na vreme. Ako ste slobodni jedna Vodolija želi povremeno druženje. ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku.

DEVICA

POSAO: Prilično ste ambiciozni, najbolji radnik ali pravite sami sebi problem, izazivate druge i stvarate ljubomoru. LJUBAV: Partner je gladan vaše ljubavi. Pozabavite se kućom, decom, manje mislite na ambiciju, posao, stvaranje novca. To će doći, već nekako… ZDRAVLJE: Danas nećete imati većih problema.

VAGA

POSAO: Uglavnom opsedate saradnike svojim šarmom da dobijete ono što želite. Zahtevate bolje rezultate i brža rešenja. LJUBAV: Smatrate da zaslužujete veću pažnju. Vi je u suštini imate ali nekako kao da osećate potrebu još i još. Pazite da to ne preraste u egoizam. ZDRAVLJE: Smanjite unos masti i mlečnih proizvoda.

ŠKORPIJA

POSAO: Jaki udari se spremaju na vas. Posedujete važne informacije koje intrigiraju druge. Spremite argumente. LJUBAV: Gradite život i odnos sa voljenom osobom iskrenim, poštenim i moralnim osećanjima. Želite stabilnost, brak. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege, posebno levi je osetljiv.

STRELAC

POSAO: Počinju da se mnogi poslovi otvaraju. Sa zadovoljstvom okrećete telefone poznatih saradnika. Spremate za novi početak. LJUBAV: Prezadovoljni ste životom koji vodite. Kao slobodan Strelac vama ništa i ne treba sem provoda, putovanja i dobrog pića. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima

JARAC

POSAO: Prijateljsko okruženje vam vraće samopouzdanje i vi ćete bolje raditi. Potrebno je strpljenja a novac stiže na vreme. LJUBAV: Ako ne možete biti u vezi, ostati prijatelj sa nekim, za vas je prihvatljiva stvar. Navikli ste biti sami, onako, opušteno bez obaveze. ZDRAVLJE: Stres polako prolazi.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko vam se neko ne dopada, bilo bi lepo da to otvoreno kažete. Nije vam potrebno da sarađujete sa nekim sa kim nema dobru poslovnu interakciju. LJUBAV: Vaš partner jeste vaša opozicija. Volite borbu, volite da se dokazujete, dok je partneru to nekada napor, vi i dalje idete tim putem. ZDRAVLJE: Menjate ishranu, koristite smuti.

RIBE

POSAO: Sigurni ste u ono što radite, posebno ako se bavite umetničkim ili javnim poslom. Novac vam stiže posle 18 časova a posao sa Jarcem gledajte da ugovorite. LJUBAV: Često ne znate kako da priđete i poklonite pažnju voljenom biću. Opustite se, emotivni ste, znate da zavedete, krenite napred. ZDRAVLJE: Sklonost gojenju.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna