OVAN

POSAO: Ovan će svoje veštine izraziti na jedan neobičan kreativan način. Ne mora da bude umetnički dar, ali je Ovan neko ko u tome prednjači. LJUBAV: Vaš partner očekuje veliku romatiku. Nije loše da mu pružite to lepo zadovoljstvo. Ovan zna kako da priđe voljenom biću. ZDRAVLJE: Čuvajte se naglih promena raspoloženja.

BIK

POSAO: Uradite manju kontrolu nad svojim zaposlenima ukoliko ste u privatnom sektoru. Oni su se previše opustili a vi niste osoba koja voli stil rada bez reda. Bićete strogi. LJUBAV: Oni koji su sami imaju priliku da se upoznaju sa osobom koja je po svojoj prirodi veoma veliki autorite. Ako ste žena Bik, možete ući povremeno u raspravu. ZDRAVLJE: Uvek razmišljate o svom zdravstvenom stanju.

BLIZANCI

POSAO: Svakako imate sve mogućnosti za uspeh. Partner može biti od pomoći, a ako imate starije, iskusnije saradnike, onda to iskoristite. LJUBAV: Ako ste u braku, moguć flert. Bićete polaskani komplimentima, lepim rečima jednog Škorpiona, ali ipak budite oprezni u takvim situacijama uvek vi stradate, kad-tad. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Cilj imate, ali treba da to i kontrolišete. Moćan ste znak kada nešto zacrtate da radite. Danas vam je izuzetno uspešan dan, posebno ako ste negde rukovodilac. LJUBAV: Moguća ljubav na kraćem putu će vas oraspoložiti ili pokrenuti na pravi način onako kako vi zaista želite. ZDRAVLJE: Vitamini su nešto što vašem organizmu nedostaje.

LAV

POSAO: Uspeh vam dolazi iz dobrih priprema za poslove za koje ste se spremali dugo. Danas ipak pripazite na novac. Nije dobar aspekat za trošenje. LJUBAV: Odlično se osećate. Mislite da vam je dobro u svakoj situaciju u kojoj se nađete, bez partnera ili sa njim. ZDRAVLJE: Kondicija koju imate je dobar deo vašeg zdravlja.

DEVICA

POSAO: Sposobni ste sami da organizujete sve, mada vam drugi često nameću situacije koje na kraju morate sami da rešavate. LJUBAV: Javite se na poziv koji dobijate od osobe rođene u vodenom znaku. Možda je upravo ta ta sudbina koja vam se smeši. ZDRAVLJE: Glavobolja zbog promene vremena često muči ovaj znak.

VAGA

POSAO: Informacije koje dobijate od saradnika su netačne. Čuvajte posao koji imate. Možete biti žrtva lošeg okruženja, laži. LJUBAV: Partner se ponekad plaši vaše snage koja zna biti ogromna. Vaga nije u principu težak znak ali kad vas ljubomora obuzme, onda morate da se maksimalno kontrolišete. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno usmerenje je na saradnju sa drugima. Ako ste dobri sa Vodolijom, Vagom ili Lav možete očekivati dobar dan, posebno novac. LJUBAV: Ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. Pokažite da ste zanimljivi, šaljivi, nasmejani, ne samo zatvoreni i uvek pod kontrolom. ZDRAVLJE: Pritisak vam je često problem.

STRELAC

POSAO: Grešite često, ali teško to prihvatate. Strelac je znak koji ima sreće, pa će tako biti i danas. Bez većih problema. LJUBAV: Imate velike želje. Koliko je moguće sve ostvariti zavisi samo od vas. Vi ste optimistični tako da ćete uspeti u onome što radite. ZDRAVLJE: Proverite čulo vida.

JARAC

POSAO: Imate odlične poslovne poteze koje morate da iskoristite, budite strpljivi. LJUBAV: Najbolji znakovi za ljubav su Vodolija i Strelac. Oni vas oslobađaju predrasuda, straha, malograđanskih sistema ponašanja. ZDRAVLJE: Mislite na zdravlje samo onda kada ne radite, što je svakako greška.

VODOLIJA

POSAO: Očekujete bolje poslove. Strelac će vam ponuditi poslovanje sa osobom iz istočne Evrope. Prihvatite ponudu. LJUBAV: Imate susret sa osobom iz znaka Bika. Niste par, jer se mnogo razlikujete, ali vas upravo ta različitost privlači. Probajte, što da ne… ZDRAVLJE: Potreban vam je san.

RIBE

POSAO: Mislite na ulaganje. Možete da razmišljate i dalje, ali danas ne započinjite ništa. Biće prilike. LJUBAV: Dobijate emociju od vašeg partnera sa kojim živite. Srećni ste, to nema cenu. Ako ste sami, moguć je susret s Rakom. ZDRAVLJE: U celini ste dosta dobro.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna