Dnevni horoskop za 21. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Razmišljanje o svemu, duboka analiza će vam pomoći da se okrenete detaljima u poslu i da iz toga izvučete najbolje od vas. LJUBAV: Često pokazujete samoljublje. Međutim rezultat toga je samoća, odvajanje iz društva. Morate da se menjate. ZDRAVLJE: Stomak osetljiv.

BIK

POSAO: Morate biti u središtu svih zbivanja na poslu. Imate sve šanse da nov posao napravite ali kao da vam se mešaju oni najbliži koji nisu sposobni kao vi. LJUBAV: Ako ste u braku onda emociju poklonite nekom ko je najmlađi u porodici. Ako ste sami onda osobi iz znaka Rak koji vam se sviđa. ZDRAVLJE: Razmišljajte uvek pozitivno i to vam se vrati na dobro.

BLIZANCI

POSAO: Zainteresovani ste za svaku vrstu posla, posebno za onu koja traži priču sa drugima, kretanje,poneko kraće putovanje. LJUBAV: Zaljubljive prirode ste pa će vam ovaj dan biti veoma dinamična na tom polju. Poznanstvo sa Ovnom biće veoma zanimljivo. ZDRAVLJE: Previše razmišljate i umarate se.

RAK

POSAO: Možete ići na kraći put zbog posla koji ste čekali dugo ali ono što je bitno jeste da se okrenete poslovima koje već imate. LJUBAV: Vaš partnerski odnos se popravlja ako imate dobri interakciju. Oni koji su slobodni posebno muški Rak ima poznanstvo sa jednom egzotičnom Lavicom. ZDRAVLJE: Trošite se previše.

LAV

POSAO: Ukoliko radite na poslovima turizma onda danas očekujte veliki novac. Lav koji putuje neka povede računa na ugovore o novom poslu. LJUBAV: Period pomalo dosadan ili neaktivan previše za energiju kakav je Lav. Možda vas pokrene drugi Lav. ZDRAVLJE: Bol u predelu grudne kosti.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da stanete. Pretrujete u radu a niko vam ne pomaže. Počnite da volite sebe više. LJUBAV: Možete ući u neku vrstu avanture koja će vas totalno raspametiti. Zaljubićete se da niste ni svesni koliko i kojom brzinom. ZDRAVLJE: Dobro se držite.

VAGA

POSAO: Kao svaka Vaga vi ne gubite vreme. Sposobni ste da uradite nešto dobro za sebe. A to je svakako dobar posao. LJUBAV: Saradnja sa osobom iz znaka Lav vam pomaže da se organizujete i svoju kreativnost pokrenete. Sa Rakom možete imati razmenu raznih životnih iskustava, koji će vam pomoći u daljem napredovanju. ZDRAVLJE: Pazite na visok šećer u krvi.

ŠKORPIJA

POSAO: Uvek sposobni da zaradite, pred vama je i danas velika šansa za dobar poslovni potez. Sa Vodolijom pravite konstrukciju. LJUBAV: Strastna veza sa Lavom. Bićete neko vreme u ovoj vezi. Škorpije u braku imaju aferu… ZDRAVLJE: Čuvajte urogenitalni trakt.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za odmor ali poznavajući Strelca moraćete da se ipak danas aktivirate. Zaprovo poguraće vas jedna Devica koja ima jak smisao za sve što počne da radi. LJUBAV: Okrenuti porodici znači da volite sve što je vaše, uživate u svemu što je vaše. ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi.

JARAC

POSAO: Poslujete sa osobom koja je Strelac - Blizanac u znaku i podznaku. Zanimljive kombinacije imate. Snalizite se u svakom poslu koji je pred vama. LJUBAV: Potrebno vam je mirno mesto. Želite da pobegnete od gužve. Potreban vam je partner koji ima stila, takta, strpljenja. Lav ili Ovan bi bio dobar izbor. ZDRAVLJE: Izađite na sunce, lepo vreme, vazduh.

VODOLIJA

POSAO: Vodolija zna da se upetlja u situaciju koja ni njoj nije jasna. Potrebna vam je podrška jednog Raka. On je najbolji saradnik. LJUBAV: Želite slobodu. Možda se raziđete od supružnika, raskinete vezu. Savet – razmislite šta činite. ZDRAVLJE: Srce slaba tačka.

RIBE

POSAO: Imate sve predispozicije da otputujete. Verovatno ćete nastojati da što pre napravite dobar posao sa Strelcem. LJUBAV: Vi ste pred novom vezom sa Vagom. Zanimljiv ste par koji zna da udovolji jedan drugom. ZDRAVLJE: Trenirajte, trčite, vežbajte.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna