Dnevni horoskop za 20. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Postavljate se ispitivački prema svojim saradnicima. Pratite svaki njihov korak. Šta rade, kako se ponašaju. Znate da preterate ponekad ali smatrate da tako treba. LJUBAV: Prepustite se emocijama. Nemojte biti isti kao i na poslu. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom, posebno sa krajnicima.

BIK

POSAO: Sve više razmišljate o dodatnom ili privatnom poslu. Mesec u vašem 10. polju daje veliki novac LJUBAV: Potrebno je da budete što više otvoreni i nežni. Vi niste danas usamljenik, uvek imate nekog ko će da vas voli. ZDRAVLJE: Čuvajte donji deo tela.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da budete racionalniji. Nikako da unosite preterane emocije u sve oko vas. Znate da se blokirate na taj način. LJUBAV: Blizanci mogu da očekuju lep susret u jednom restoranu ili na nekom kućnom skupu. Možete imati noć za pamćenje. ZDRAVLJE: Brinete o svojim plućima.

RAK

POSAO: Nije dobro da se novac troši bez plana. Za to ste expert. Ali ste veoma daroviti i da zaradite na najbolji način.Odlučite sami kojim putem da idete. LJUBAV: Ukoliko ste u vezi onda uživate, ako ste sami onda morate da se popravite, oslobodite se strahova koji vas često obuzimaju. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

POSAO: Lav je osoba koja ima ambiciju, snagu, moć i dobro je da se okrenete poslovima koji su dinamične prirode. LJUBAV: Dobar emotivni predosećaj imate kada se sa nekim novim upoznate. Kao da znate šta će biti, dalje… ZDRAVLJE: Pad imuniteta je čest kod ovog znaka zbog preterivanja.

DEVICA

POSAO: Nikako previše mašte da dozvolite drugima oko vas, već se vi prepustite svojim iluzijama koje su sigurno veće od drugih. LJUBAV: Partner nije neko ko može da trpi vaše nepoverenje. Ponašate se previše ljubomorno. Budite prava inteligentna Devica, znate put do srca osobe koju volite. ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

VAGA

POSAO: Pravite pogrešnu procenu. Posao trpi svaku lošu energiju. Počnite da razmišljate drugačije. Vi ste ipak veliki lider, posebno kada je u pitanju način zarade. LJUBAV: Ne iskušavajte nečije strpljenje. Znate biti ponekad nepodnošljivi, dosadni, posesivni. Kao da gubite poverenje u sebe. ZDRAVLJE: Dobro, bez većih promena.

ŠKORPIJA

POSAO: Skoncentrišite se na prave poslove koje vam donose novac. Imate mogućnost da se okrenete radu sa velikim firmama. Mesec danas donosi ogromne ponude, veliki novac. LJUBAV: Razmislite o postupcima koje sporovodite. Niste tip da priznate svoje greške ali ovog puta to ćete učiniti. ZDRAVLJE: Nevolje sa zubima i kostima mogu potencirati nezadovoljstvo.

STRELAC

POSAO: Pazite se saradnika koji se ponašaju grabljivo, izveštačeno. Spremni su na sve a posebno na to da vam posao preotmu. LJUBAV: Imate uspeha u ljubavi. Partner koji ima šarma, stila i nežnosti je neko ko će biti sa vama. ZDRAVLJE: Nedostatak joda u organizmu.

JARAC

POSAO: Posao koji radite zahteva ogromnu koncentraciju, posvećenost. U nadi da ćete to znati dobro naplatiti. LJUBAV: Pokažite svoje jako srce i ljubaznost. Osvajate osobu sa kojom ste se skoro upoznali. ZDRAVLJE: Problemi sa mišićima, upala.

VODOLIJA

POSAO: Saradnici su veoma nestabilni. Morate pronaći sebi prave ljude koji uvažavaju vas i vaša dela. LJUBAV: Pokušajte da svoje emotivno neraspoloženje nekako stabilizujete. Morate da prihvatite svet oko sebe, razne profile ljudi i njihove karaktere. ZDRAVLJE: Nervoza vas sustiže.

RIBE

POSAO: Pomalo opušteniji je potrebno biti sa svojim okruženjem, uspećete u poslu. Radite sa Škorpijom ili Rakom. LJUBAV: Nemojte potcenjivati voljenu osobu. Ponekad ne umete da vidite pravu sliku o onome sa kim živite. Ili ste previše strogi ili popustljivi. ZDRAVLJE: Problem sa respiratornim sistemom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković  . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna