Dnevni horoskop za 6. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dobri za saradnju su Lav i Strelac. Malo su rasejani za vaše standarde pa ćete morati da ih usmeravate. Ako se spremate na put, odložite ga. LJUBAV: Budite usmereni uvek na svoje emocije prema partneru. Ego i sujeta su jaki u vašem slučaju pa možete odbiti voljeno biće. ZDRAVLJE: Dobro raspoloženje.

BIK

POSAO: Bavite se nekretninama. Verovatno ćete današnji dan posvetiti obilasku posete raznih placeva, kuća, stanova. Spretni ste u tim poslovima, nastavite sa radom. LJUBAV: Cenite toleranciju. Osoba koja u sebi ima visok nivo tolerancije će se verovatno pojaviti u vašem životu. Potrebno je da osetite sigurnost. ZDRAVLJE: Preumorni ste jer radite više za druge i trošite se bezvredno.

BLIZANCI

POSAO: Imate sve šanse da se upustite u zanimljiv posao koji donosi profit. Volite da se bavite nekim finim poslovima koji vam ne oduzimaju puno energije. LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi sa partnerom započinju novi poslovni projekat. Ako ste slobodni, ljubav srećete na nekom splavu, restoranu. Volite društvo. ZDRAVLJE: Krećite se što više.

RAK

POSAO: Kao da ste trenutno bez posla. Malo je čudno stanje za Rakove, ali morate da prihvatite realnost. Ako prihvatite poslove adminitracije i ekonomije zaradićete dosta da biste vratili dugove. LJUBAV: Spremite se za bezrezervnu ljubav. Imaćete partnera koji vam daje sve ili ništa. Ako ste sami imate sreću danas jer ste ljubimac jednom Biku. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi.

LAV

POSAO: Kreativniji ste i sposobniji tip od svih ostalih saradnika. Morate da se čuvate svađe, ljubomore, ružnih pogleda. Dosta njih želi da vam podmetne nogu. LJUBAV: Zanimljiva vam je jedna osoba iz znaka Rak, verovatno radite zajedno, prolazite kroz istu teškoću na radnom mestu pa će vas ta nedaća i bol, nerazumevanje spojiti u ljubavnu vezu. ZDRAVLJE: Izdržite sve napore. Dobrog ste zdravlja.

DEVICA

POSAO: Rad i poverenje. To krasi ovaj znak. Odličan dan za vas, posebno ako idete na kraći put. Tamo ćete napraviti dobar posao sa jednim Ovnom. LJUBAV: Device u braku moraju da obrate pažnju na finansije. Niste dugo vodili računa i sve se to odmah ispomera ukoliko malo zapustite. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Morate da razvijate u sebi osećaj sigurnosti i želje za napretkom. Vage su nepoverljive, ali to ne bi trebalo da vas sprečava u velikim poslovnim planovima. Potrebno je da se predate onome što radite. LJUBAV: Vage u braku ili vezi mogu biti isključive, drugi stavovi, ponašanje, mišljenje, razmišljanje može da zbuni partnera. Budite umereni, to je pravi put ovog sazvežđa. ZDRAVLJE: Dobro za sada.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne podnosite nerad, nesposobnost da nešto uradite kako ne treba. Pomoć vam stiže ukoliko sami niste u stanju da završite ono što treba. Za vas su tu Vaga ili druga Škorpija. LJUBAV: Entuzijazam je jedan od faktora koji vam treba za uspešnu ljubavnu vezu. Potražićete je u osobi poput Ovna, Strelca, Blizanaca. ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

STRELAC

POSAO: Dobar dan za sastanak sa osobama sa kojima ste nekada radili. Mnogi od njih vas traže. Znaju da ste sposobni da sve što započnete ćete i završiti. LJUBAV: Volite ponekad da analizirate šta je sve uradio partner za vas u predhodnom periodu. To nije analiza Strelca koja se završava laganom pričom. Vi ste mnogo strožiji i nećete biti tolerantni. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija loša.

JARAC

POSAO: Novac tokom dana stiže preko jedne Vage ili Bika. Odličan ste spoj dve poslovne energije. Možete uspeti u svemu što zajedno iskonstruišete. LJUBAV: Komunikaciju sa partnerom razvijajte preko interneta, ukoliko ste duži period fizički odvojeni. Mnogi Jarčevi uživaju tražeći novu ljubav preko ljubavnih sajtova. ZDRAVLJE: Vežbe za kičmu, za mišiće stomaka su neophodne.

VODOLIJA

POSAO: Strpljenje vam je potrebno samo u slučaju ako vama nešto treba. Ukoliko drugi traže pažnju, razumevanje teško da ćete imati za njih. U poslednje vreme ste nekako teški sami sebi, a kamoli drugima. LJUBAV: Budite opušteniji u odnosu sa Bikom ili Blizancima. Oni su nekako otvoreniji u pokazivanju strasti i ljubavi i treba ih prihvatiti i pratiti u tome. ZDRAVLJE: Više kretanja leči usporen metabolizam.

RIBE

POSAO: Imate inspiraciju da radite. To je osećaj lepote u duši prema životu i ono što on donosi. Niste teški kada su obaveze u pitanju, radite punom snagom. LJUBAV: Škorpija, Lav ili Bik su partneri koji vam danas pristaju. Jedan od njih će sigurno da vam priđe ili bar ostavi utisak na vas. Opustite se i krenite da uživate i u ljubavi. ZDRAVLJE: Imate viška energije tokom dana koju treba da potrošite.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna