Dnevni horoskop za 7. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Potrebni su vam dugogodišnji saradnici koji mogu da vas slušaju i isprate vašu energiju. Ne bi bilo loše da u svoj tim primite nekog Jarca ili Strelca. Zajedno imate mnogo toga da pokrenete. LJUBAV: Velika ljubav na putu. Simpatije su otvorene prema jednom Raku, a Ovan u braku može imati simpatiju prema Blizancima. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom često narušava vaše zdravlje.

BIK

POSAO: Ako vaša saradnja ide ka Škorpiji ili Lavu onda može da se stvori i konkurencija, što svakako ne bi bilo idealno. LJUBAV: Možete biti emotivno povređeni zbog svog ega ili sujete koju non stop forsirate. Pustite jednog Strelca sam dođe i osvoji vaše srce. ZDRAVLJE: Osetljivi su vam zglobovi.

BLIZANCI

POSAO: Morate da posedujete dobru tehničku podršku kompjutera, jer bez njih niste u stanju da funkcionišete. Posebno ako se bavite poslovima koji su povezani sa tehnologijom. LJUBAV: Blizanci bi želeli da im se desi nešto što će ih podići iz teškog emotivnog života. Kratka ljubavna veza, afera, je nešto što vas u ovom trenutku privlači. ZDRAVLJE: Hormonski status poljuljan nervozom.

RAK

POSAO: Ambicija vas nikada ne napušta, mada danas je dan kada vi blistate i mnogo ne radite, ali i dalje se borite za svaki dinar. LJUBAV: Rak ima udvaranje jednog Ovna koji je uporan u tome da osvoji ovaj nežan znak, a Rak će po običaju da se povlači ili se ponaša razmaženo. ZDRAVLJE: Nekih većih problema tokom dana nemate.

LAV

POSAO: Veće su vam šanse da se više zaradi ako popustite jednoj osobi iz znaka Ribe. Ona je u ovom trenutku uticajnija nego vi. Poslušajte savete, ideje. LJUBAV: Najvažnije je da budete raspoloženi za osobu sa kojom živite. Ukoliko ste u braku sa Ovnom, on sigurno neće trpeti vašu povremenu nestabilnost. ZDRAVLJE: Sigurni ste u sebe. Nemate teškoće.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da se okrenete nekom novom projektu, koji će vam pre svega doneti inspiraciju, kasnije i novac. Radite sami i trenutno bez drugih savetnika. LJUBAV: Vi ste osoba sa stavom. Imate tačan osećaj za vezu u kojoj se nalazite. Vaš partner mora da sluša, jer više neće biti vaš, jednostavno ćete ga zameniti. ZDRAVLJE: Ultra zvuk stomaka je neophodan.

VAGA

POSAO: Vaga mora da napravi dobre ugovore jer se očekuje da ima nešto od posla što drugi nemaju. Srećom, i dobri saradnici su sa vama. LJUBAV: Ljubav vam je važna jer vas čini stabilnijom osobom. Ako niste u vezi onda ćete preko prijatelja rođenog u znaku Device imati poznanstvo. ZDRAVLJE: Česte alergije, posebno kašalj.

ŠKORPIJA

POSAO: Kao da se gušite u poslu koji radite, zbog toga ćete morati da menjate mnogo toga, posebno vas raduje zajednička saradnja sa Lavom. LJUBAV: Nemate uvid u sve što se dešava oko vas. To nije za pohvalu već ćete morati da se okrenete značajnijem i iskrenijem odnosu sa partnerom. ZDRAVLJE: Energetski dobro stojite.

STRELAC

POSAO: Pazite da ne preterate u trošenju. Laki ste na davanju. Štedite, treba vam za dalje poslovanje.LJUBAV: U emotivnom odnosu imate sve šanse da sve preokrenete nekim novim pravilima. Partnera volite da iznenadite novim idejama. Ne želite do samog kraja da otkrivate šta je to što želite. ZDRAVLJE: Danas o zdravlju imate pozitivan stav.

JARAC

POSAO: Jarac voli i galerijski program, voli recimo, dekupaž tehniku, voli nakit ručne izrade. To je nešto što može da vam omogući da novac zaradite na lakši način. LJUBAV: Interesovanje za osobu koja želi da bude u centru pažnje, sa jakim egom. Pazite da ta veza ne preraste u borbu, a ne u ljubav i strast. ZDRAVLJE: Osećate se dosta dobro.

VODOLIJA

POSAO: Dobri planovi, namere su osnovni deo za pozitivno dejstvo. Posao sa vatrenim znakovima mora da uspe, posebno sa Strelcem. Ne odustajte od saradnje. LJUBAV: Trudite se da vam današnji dan zaista preraste u nešto što ćete pamtiti. Imaćete lep emotivni dan, posebno ako je ljubav sa Vagom ili Blizancima. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama od promene vremena u vazduhu.

RIBE

POSAO: Saradnicima je potrebna vaša podrška. Imate nešto što se zove jaka energija, a za njih je to nešto što predstavlja sigurnost. LJUBAV: U drugoj polovini dana se posvetite ljubavi, strasti koju dugo niste imali ili primili. Ako ste u braku dan posvetite porodici, posebno deci. ZDRAVLJE: Niste bolesni, osećate se odlično.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković . Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna