Dnevni horoskop za 3. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Tokom čitavog dana finansijski dobitak će zavisiti od saradnje sa jednom Devicom. Ta poslovna kombinacija daje uspešan poslovni dan. Dobro se držite saveta koji vam ona pruža. LJUBAV: Drugi deo dana donosi rasterećenje u odnosu sa bračnim partnerom. Kao da nemate strpljenja da se dogovorite oko daljeg zajedničkog života. Tipično za jednog Ovna koji voli autoritet. ZDRAVLJE: Bez većih promena, uvek dobro.

BIK

POSAO: Niste raspoloženi za nagle poslovne promene. Mislite da možete sve sami da odrađujete. Imate cilj ali da li su i vaši saradnici deo toga moraćete da proverite. LJUBAV: Čekaju vas sitne rasprave. Zatvorenosti. Sačekajte, za koji dan biće više ljubavi.ZDRAVLJE: Osvežite svoj život nekim fitnes programom.

BLIZANCI

POSAO: Rad u agenciji za nekretnine ili nekoj firmi koja se bavi marketingom zna dobro da vas izmori bez ikakve motivacije da krenete dalje. Bićete boljeg raspoloženja ako nešto svoje pokrenete. LJUBAV: Prilagodljiva energija svakog Blizanca daje mogućnost da funkcionišu u svakoj situaciji. Zato vam predstoji novo poznanstvo koje vas pokreće napred. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

RAK

POSAO: Vreme će pokazati šta je dobro za vas. Da li ostajtete tu gde ste ili idete u neku veću i moćniju firmu. Rak najviše voli privatan biznis. LJUBAV: Slobodan Rak traži osobu koja će potvrditi ljubav. Oni koji su u braku moraju da se stabilizuju. Stalno imaju osećaj neverstva. ZDRAVLJE: Blokirate sami sebi energiju svojim strahovima.

LAV

POSAO: Budite realniji prema saradnicima. Danas je dobar dan za ovaj znak jer su aspekti povezani sa dinamikom koja vama prija. LJUBAV: Lav u braku ili vezi trebalo bi da postupi praktično. Koliko god da se trudite da partneru pružite emociju, on zna da bude nezahvalan. Zbog toga uključite racionalnost. ZDRAVLJE: Mislite na svoje čulo vida.

DEVICA

POSAO: Intezivno razmišljanje daće nove ideje u poslovanju ovog znaka. Vi ste odličan organizator, pa će i posao krenuti najboljim tokom. LJUBAV: Duplo poznanstvo će vam se učiniti zanimljivo i veoma strasno. Posebno ako niste u braku. Device koje su slobodne često se nalaze u duplim vezama. ZDRAVLJE: Potrebna vam je masaža.

VAGA

POSAO: Pazite na ulaganja. Često preterujete u trošenju misleći da će vam put tako biti lakši. Morate da štedite šta god da vam se sprema u budućnosti. LJUBAV: Neodlučni ste. To je jedna od osnovnih osobina ovog sazvežđa. Opredelite se za osobu koja vam pruža sigurnost i poverenje. ZDRAVLJE: Čuvajte ekstremitete.

ŠKORPIJA

POSAO: Kontakti koje morate da stvorite sa uticajnim i moćnim osobama daju prosperitet ovom sazvežđu i put ka ostvarenju cilja. Uvećanje finansija u drugoj polovini dana. LJUBAV: Dobar dan za sve one koji su u podznaku Ovan ili im je planeta Mesec u Ovnu. Pojačana strast i energija koja pleni. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Važan dan za sve one koji imaju privatan biznis. Mogli biste da se bavite proizvodnjom. Imate dobre planove, novac. Nemate loše aspekte, baš naprotiv, pokrenite taj projekat. LJUBAV: Strelac u braku ili vezi mora da se okrene boljem životu u dvoje. Dosta ste samovali ili živeli previše slobodno. ZDRAVLJE: Temperatura vas stiže zbog lošeg vremena.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac. Duguje vam jedan Bik prilično. Nećete čekati da vam kaže da je uplatio dug, već ga pogurajte da se ubrza. LJUBAV: Srećni ste kada su vaši voljeni oko vas. Najviše volite decu, život sa njima čini vas mlađim i lepšim, bez bora na licu. ZDRAVLJE: Smanjite obroke uveče.

VODOLIJA

POSAO: Imate jaku energiju misli. Dobro je da uključite svoje talente u rad. LJUBAV: Partner ponekad zahteva da mu dajete više nego što zasluži. Veoma ste pažljivi kada je ljubav u pitanju jer tačno znate i osećate ko vas voli i koliko. ZDRAVLJE: Nemate problem sa zdravljem.

RIBE

POSAO: Dobro ste spremni za posao koji vam se nudi. Pored diplome, stručnog znanja, morate da imate urođeni talenat da biste uspeli. LJUBAV: Sviđa vam se jedan Bik. Lep ste spoj, samo morate da znate da je Bik zahtevan znak koji traži ogromnu pažnju. Njegova ljubomora zna da opterećuje. Dobro se spremite za taj susret.ZDRAVLJE: Umor zbog preteranog rada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna