Dnevni horoskop za 2. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Saradnja sa Vagom ili Lavom daje uspešan poslovni dan. Dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspeha jer ste svo troje zagriženi da uspete. Vaga voli novac, ali ga zarađuje na suptilniji način, dok Lav i Ovan gore, bore se za poziciju. LJUBAV: Ovnovi, ne treba da dozvolite da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti po vašu vezu zaista loše. Čak se vidi iznenadni raskid ukoliko se prepustite takvom ponašanju. ZDRAVLJE: Pokušajte da se stabilizujete, posebno misli koje su vam konfuzne.

BIK

POSAO: Pred vama je obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspeh neće izostati. LJUBAV: Teško da ste zadovoljni emotivnim životom. Bik u braku ima želju samo za finansijama. Morate da se postavite drugačije, ljubavnije, inače ćete izgubiti voljenu osobu. ZDRAVLJE: Problem sa žuči, crevima.

BLIZANCI

POSAO: Nećete imati dovoljno vremena da se organizujete. U tom slučaju možete da očekujete da će vam neko drugi doći i pokrenuti poslovne planove. LJUBAV: Bićete vezani za osobu koja je na poseban način harizmatična. Prilično je samostalna i ne želi nikog da sluša. Vas to privlači ali ponekad imate strah od raskida sa tom osobom. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje zahvaljujući raspoloženju.

RAK

POSAO: Pristupite poslu trezvenije i samostalnije. Znate da se snađete odlično šta god da radite. Uporni ste i vredni. Najbolji ste kada ste vođa. LJUBAV: Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost kroz kuću, dom, decu. Sa takvom osobom će svako pristati na brak i ozbiljnu vezu. ZDRAVLJE: Imunitet vam jača, svakim danom sve bolji.

LAV

POSAO: Okrenite se dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vagom. Uspeh vam je na dlanu. Nemate mnogo promašaja tokom saradnje. LJUBAV: Brak je duže vreme u krizi. Nikako da razjasnite situaciju u kojoj se nalazite. Stalno ste u nekim preprekama i nedoumicama. Stabilizujte se kroz razgovor, više pažnje. Slobodni imaju susret sa Ovnom. ZDRAVLJE: Telesna težina je dobra, nemate problem.

DEVICA

POSAO: Napetost na radnom mestu već duži period. Šta vredi što ste najbolji i najvredniji kada se umarate previše, a novac zaostaje. LJUBAV: Device u braku mogu da računaju na izlive strasti. Konačno ste neko ko voli duboko i snažno i to vam je uzvraćeno. ZDRAVLJE: Posvetite više pažnje zdravlju.

VAGA

POSAO: Niste preterano zadovoljni poslom koji radite. Hoćete više, zaslužujete bolje. Ali ako budete čekali na druge nećete uspeti u onome što nameravate. LJUBAV: Udvaranje na sve strane je otvoreno. Škorpion jedva čeka da se vidite. Vama se mnogo dopada jedna Devica. ZDRAVLJE: Uvek popravite zdravlje dobrim raspoloženjem.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekujte bolje rezultate danas. Samopuzdanje vam raste kada dokažete svima oko vas da znate bolje i vidite bolje. Tražite poštovanje i priznanje. LJUBAV: Slobodna Škorpija mora da ima vezu koja joj pruža maksimalnu sigurnost i strast. U tom slučaju je moćna i daje sve od sebe. ZDRAVLJE: Možda bi bilo dobro da se više brinete o sebi.

STRELAC

POSAO: Uživajte u današnjem danu jer postoji mogućnost da se oporavite od finansijskog kraha. Imate odlične ideje. Jednu od njih sprovedite u delo. LJUBAV: Strelac u braku mora da poboljša svoju bračnu zajednicu. Mislite na putovanje, a u glavi vam je novac i plan da se izvučete iz bračnih obaveza. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

JARAC

POSAO: Novac vam je danas prioritet, manje više kao i uvek. Mada, pazite u šta ulažete. LJUBAV: Dosta dobar dan za početak ljubavne komunikacije sa Blizancima. Oni vas ne ostavljaju na miru. Jako su zaljubljeni i traže potpunu vernost. ZDRAVLJE: Ne razmišljate o problemima zdravlja kojih ima, posebno sa stomakom, jetrom.

VODOLIJA

POSAO: Morate biti odlučniji u svom poslovanju sa strancima. Hoćete sve, a nemate ništa, realno. Ako se potrudite, krajem dana novac stiže na vaš konto. LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi mogu da očekuju poboljšanje na emotivnom polju. Iskreniji odnos od strane partnera će vam prijati. ZDRAVLJE: Probleme imate, ali ništa ne preduzimate.

RIBE

POSAO: Potrebno je imati dobre poslovne kontakte, a vi znate kako da završite posao koji vam se nameće. Čuvajte poslovne veze za dalju budućnost. LJUBAV: Imate osećaj manje vrednosti u odnosu na voljenu osobu. Popravite sebe. Pojačajte svoje znanje, pre svega da nemate takav osećaj koji nosite na duši u ovom momentu. ZDRAVLJE: Bubrezi osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna