Dnevni horoskop za 1. maj 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Planirane poslove odrađujete brzo. Novac u toku dana. Ne bi bilo loše da se okrenete još po nekoj saradnji sa drugim klijentima poput Strelca ili Vodolije. LJUBAV: Zadovoljni ste vašom vezom koju ste skoro pokrenuli. Imate sve predispozicije da se stabilizujete u narednom periodu. ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak je nešto što muči Ovnove u ovom prelaznom vremenu.

BIK

POSAO: Sposobni ste za posao koji vam se nudi. Spremni ste na različite izazove. Volite dinamiku i uzbuđenja u onome šta vam dan donosi. LJUBAV: Društvo vam prave zanimljivi znaci poput Device, Ovna, Vodolije. Pored njih imate osećaj ljubavi i prijatne energije. ZDRAVLJE: Stomačna regija osetljiva.

BLIZANCI

POSAO: Saradnja je potrebna svima koliko god imali nerazumevanje ili neshvatanje za druge. Zapravo vi ste svakako idol ljudima iz radnog okruženja. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi očekuju mnogo izliva nežnosti. Slobodni Blizanci pate zbog bivše ljubavi. ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim zdravljem.

RAK

POSAO: Novac očekujte u toku dana. Možda bi vam jedna Devica mogla pomoći oko finansija ili da je uzmete za knjigovođu. LJUBAV: Odlažete susret sa jednom Vagom. Ne zaboravite da je Vaga izrazito uporan znak, neće lako odustati od udvaranja, insistiranja da budete zajedno. ZDRAVLJE: Dosta problematično ukoliko se trošite previše.

LAV

POSAO: Saradnja sa zemljanim i vatrenim znakovima donosi uspešan poslovni dan, pa i celu nedelju. Spremni ste za nove izazove. Ništa neobično za Lava. LJUBAV: Morate biti odlučni ako želite da menjate nešto u braku. Partner je enegična osoba, biće "rata", prepirke, oštrih razgovora. ZDRAVLJE: Bez većih problema.

DEVICA

POSAO: Predispozicija za novac tokom celog dana. Device će biti srećne i zadovoljne poslom koji rade posle dužeg vremena. LJUBAV: Sa Blizancima, Vagom, Rakom ćete imati divne nežne ljubavne trenutke, pored svega će uneti lepršavost u vaš život. ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

VAGA

POSAO: Dobra poslovna energija sa Ribama, Rakom, Škorpijom. Novac stiže tokom dana. LJUBAV: Prolazne razmirice su u ovom trenutku totalno u senci. Jedino se potrudite oko bolje komunikacije. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Novac preko prijatelja očekujete jer će vam pomoći oko novog projekta. Pozajmica je uvek dobro došla. LJUBAV: Škorpije, budite objektivniji kada je vaš brak u pitanju. Vi ste ekstrem. Nikako da nađete zlatnu sredinu, ili ste predobri ili prestrogi. ZDRAVLJE: Oprez pri hodu, sklonost saplitanju, povredi.

STRELAC

POSAO: Svaki dan, baš kao i ovaj koji je pred vama, daje uspeh. Nekad niste svesni svoje snage. Postanite trezveniji u donošenju odluka. LJUBAV: U ljubavi imate sreće. Danas je dan kada možete nekog da upoznate blizu svog doma, posebno Strelčevi koji su duži period usamljeni. ZDRAVLJE: Osetljiva kičma.

JARAC

POSAO: Unapredite projekat koji je pred vama dobrim reklamama, marketingom. Sredite susret sa klijentima koji će vam omogućiti dobru prodaju. Vi ste predvodnik. LJUBAV: Jarac u braku ima poseban šarm. Partner vas voli baš takvog kakvi jeste. Ako ste sami morate se potruditi više oko udvaranja. Opušteni ste previše. ZDRAVLJE: Vi ste neko ko danas brine o svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Šta da radite i kojim putem da idete, ne razmišljate previše. Vodi vas vaš unutrašnji anđeo koji zna put do dobrih poslova. Preuzimate odgovornost za bilo šta je pred vama. LJUBAV: Nije neobično ako ostajete sami. Da li je to današnji dan ili neki drugi dan pred vama to je sasvim nebitno. Važno je da se vi osećate dobro u vlastitoj koži. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, popravili ste zdravlje.

RIBE

POSAO: Sa Škorpijom do novca. Potrebne su vam finansije kako biste malo lakše živeli. Kao da jedva dolazite do posla, samim tim i novca. LJUBAV: Ako ste u braku potrebno vam je više ljubavi, erotke. Imate osećaj samoće, bezvoljnosti. Partner doprinosi da se osećate tako. Preokrenite ljubavni život na bolje. Verujte u ljubav. ZDRAVLJE: Osetljivost vas čini slabim.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna