Dnevni horoskop za 30. april 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Uporni ste da rešite neki problem. Zapitajte se da li ste ga sami prouzrokovali. Ukoliko niste vi onda je sigurno vaš najbliži saradnik. LJUBAV: Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi. Dan vam sigurno neće biti dosadan, gde god krenete idete zagrljeni. ZDRAVLJE: Proverite pritisak. Hronični problemi.

BIK

POSAO: Nemate mnogo obaveza danas, ali imate osećaj nelagodnosti kada mislite o poslu. Nervozni ste zbog nekih klijenata sa kojima ne uspevate da se dogovorite. LJUBAV: Distanciraćete se od partnera, nagle reakcije sa vaše strane. Niste zadovoljni ali srećom, bez većih posledica. ZDRAVLJE: Povećan apetit na nervnoj bazi.

BLIZANCI

POSAO: Ponudićete se da zamenite kolegu jer želite da budete od koristi. Povoljan dan da ostvarite prodaju. LJUBAV: Iako to nije tipično za vas, voleli biste da se stabilizujete pored ove osobe. To ćete otvoreno pokazati i biti zadovoljni ishodom. Prija vam Vaga ili Ovan. ZDRAVLJE: Malo ste pospani.

RAK

POSAO: Desio se neočekivan propust, koji čak nije ni bio sa vaše strane. Veoma ste nezadovoljni situacijom. LJUBAV: Želite da se posvađate i da prebacite nešto partneru, ali je on otišao kod svojih roditelja. Niste zadovoljni takvim ponašanjem. ZDRAVLJE: Potreban vam je razgovor i ventil kroz koji ćete da se oslobodite stresa.

LAV

POSAO: Ne bi trebalo da bude nekih neočekivanih situacija. Sve je mirno, možda i previše mirno za nekog poput vas. LJUBAV: Donosite naglu odluku da uđete u vezu sa osobom koja je potpuno drugačija od vas. Ponovo šokirate svoje prijatelje izborom partnera. ZDRAVLJE: Razmišljate da uzmete bolovanje.

DEVICA

POSAO: Osećate se kao pas koji juri za svojim repom. Mnogo toga ste već uradili a stanje je i dalje isto. Stagnirate. LJUBAV: Partner može biti sebičan ili ćete ga vi tako doživeti. Sada mora da prođe još jedan u nizu vaših testova… ZDRAVLJE: Više razmišljate o simptomima nego što ih imate.

VAGA

POSAO: Došli ste u situaciju u kojoj ste u sukobu intresa. Ne želite nikome da se zamerite ali tako možete da naškodite i sebi. LJUBAV: Partner vam je posvećen i može imati neko malo iznenađenje koje ne biste trebali da odbijete. ZDRAVLJE: Vrtoglavica i problemi sa pritiskom.

ŠKORPIJA

POSAO: Obavljate veliki deo posla jer znate da će Vam se to isplatiti. Dobra saradnja sa onima koji su na nižim pozicijama od vas, imate njihovo poštovanje. LJUBAV: Partner je uznemiren a vi se pravite da ne primećujete. Radije odlazite negde sa društvom. ZDRAVLJE: Mogu se vratiti neki problemi od ranije.

STRELAC

POSAO: Bez većih napora, stresa. Moguće je da danas prstom nećete mrdnuti, to vam je nekako logično. Volite laku zaradu. LJUBAV: Izuzetne prilike su pred vama. Idealan period za početak nove veze, biće vam veoma uzbudljivo. Možda vam se svidi neko ko je razveden. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da profitirate od tuđeg rada. Vi to znate, pragmatičar ste. LJUBAV: Topla i emotivna atmosfera. Rešili ste da ponovo uzburkate i zagrejete atmosferu sa partnerom. ZDRAVLJE: Zanemarujete umor i bolove.

VODOLIJA

POSAO: Danas ne možete da napredujete. Nervirate se, ali neke stvari su zaista van vašeg uticaja. Neka teče sve svojim tokom. LJUBAV: Igrate se rečima, izazivate jedno drugo. Sigurno partnera niste ostavili hladnokrvnim. Ipak, pazite šta izgovarate. ZDRAVLJE: Opasnost od manjih preloma ili povreda.

RIBE

POSAO: Povoljan dan za vas, idalje postoji mogućnost da poboljšate finansije. Potrudite se da radite ono što vas čini zadovoljnim. Vi ste vizionar, već ćete videti šta bi trebali da radite. LJUBAV: Pojavljuje se osoba koja zrači svojom energijom i mnogo vremena ćete provesti zajedno. Zaintrigiraće vas Vodolija ili Strelac. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković   Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna