OVAN

POSAO: Sve važne stvari koje imate završite pre podneva. Od 12 časova možete imati neke komplikacije na u radnom okruženju. LJUBAV: Tokom druge polovine dana ćete biti razdražljivi. Možda ćete reći nešto što ne mislite. Neka osoba može da priča tračeve o vama. ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas, potrebno je da se opustite.

BIK

POSAO: Čim imate naznake za to da će vam se poboljšati sledeća plata, odmah se bolje osećate i posao obavljate sa više elana. LJUBAV: Prijatni kontakti sa osobama suprotnog pola vam dokazuju da ste još uvek u “igri”. Imate odličnu harizmu i to iskoristite. ZDRAVLJE: Ne preterujte sa pićem.

BLIZANCI

POSAO: Ne odlučujete vi o svemu, tako da jednostavno ne možete da promenite trenutnu situaciju. LJUBAV: Prilika za zanimljiva dešavanja sa Vodolijom ili Jarcem… U svakom slučaju nećete dan provesti sami. ZDRAVLJE: Uznemireni ste i to se odražava na vaše zdravlje.

RAK

POSAO: Ulažete svaki napor kako biste izvukli najbolje iz situacije koja vam je data. Potrudite se da date sve od sebe jer to vredi. LJUBAV: Mogiće je da ćete imati neki strastven susret. Muškarac je dominantan u tom odnosu. Niste sasvim sigurni kuda to vodi. ZDRAVLJE: Dan nije povoljan po vas. Moguće su upale ali i povrede.

LAV

POSAO: Dan je dobar samo za onog Lava koji sarađuje sa ljudima iz dalekog inostranstva. Obavite telefonski razgovor ili preko neke popularne društvene mreže. LJUBAV: Izolovali ste se od spoljnog sveta, ali sreću i zadovoljstvo nalazite u krugu svog doma i porodice. ZDRAVLJE: Verovatno treba da koristite neku terapiju za problem koji vas muči danima.

DEVICA

POSAO: Povoljan dan za vas. Saradnja se preporučuje sa Rakom ili Jarcem. Podelite posao i uspećete da postignete mnogo toga. LJUBAV: Emotivno ste usaglašeni sa partnerom i veoma ste zadovoljni zbog toga. Potrebni ste jedno drugome. Znate kako da ljubav kanališete. ZDRAVLJE: Pokušajte da se maksimalno opustite i da ne mislite o problemima.

VAGA

POSAO: Uspešno funkcionišete na više strana u isto vreme. Veoma ste energični i drugi vam se dive. Volite publiku. LJUBAV: Nemojte da propustite priliku da izađete negde večeras. Sa voljenom osobom ili sa društvom, važno je da budete viđeni. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Uskladićete poslovne interese sa Ovnom ili Strelcem. Možda niste baš oduševljeni, ali to je sve što za sada imate. LJUBAV: Dobar dan za ljubav. Emotivna stabilnost i spremnost partnera da vam ugađa vam posebno prija tokom današnjeg dana. ZDRAVLJE: Problemi sa organima za izlučivanje tečnosti.

STRELAC

POSAO: Iako to niste očekivali, Škorpija će pokazati spremnost za saradnju. Sve je to, naravno, u obostranu korist. Pomoć i prihodi vam dolaze od drugih ljudi. LJUBAV: Svog novog partnera sada vidite novim očima i verovatno vam se dopada još više. Vreme je da više verujete jedan drugome. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na krvni pritisak.

JARAC

POSAO: Polako gubite koncentraciju. Oslonićete se na pomoć poslovnog partnera ili saradnika u kog imate poverenja. Bez većih promena na ovom polju tokom današnjeg dana. LJUBAV: Partner će vam pružiti svoju toplinu i nežnost. Oprostićete mu neke stvari od ranije. ZDRAVLJE: Potreban vam je kvalitetan san.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas doći do novca na neki neobičan način. Samo vi to umete da uradite tako suptilno i iznenada. LJUBAV: Povoljan dan za nova dešavanja. Sigurno vam neće biti dosadno. Iskoristite vreme koji dolazi da se opustite. ZDRAVLJE: Manji problemi sa vrtoglavicom.

RIBE

POSAO: Promene na finansijskom planu u zadnji čas. Povoljne okolnosti su vam se osmehnule i sada znate da ćete imati koristi od svog truda. LJUBAV: Dobro se razumete sa partnerom i kada ne pričate mnogo. Danas osećate specifučnu povezanost i u redu je da se tome prepustite. ZDRAVLJE: Srčani problemi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna