OVAN

POSAO: Od onog u šta ste dugo ulagali očekivali ste zaradu, koja kasni. Problem se napokon rešava. LJUBAV: Dobar period za noćni život. Uživajte večeras. ZDRAVLJE: Opasnost se može javiti u vidu neugodnosti sa krvnom slikom.

BIK

POSAO: Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške. LJUBAV: Dobra veza sa Vodolijom. Možete da se snađete sa tim pomalo čudnim znakom. ZDRAVLJE: Kamen u žuči je moguć.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko vam poslovni partner ne odgovara, to je bar lako rešiti. Menjajte sve što se da promeniti. Svesni ste toga. LJUBAV: Strelac je na izvestan način neminovan. Nastojte da izgladite odnose, jer od njega na izvestan način zavisite. ZDRAVLJE: Prijatni trenuci vas čine zadovoljnim.

RAK

POSAO: Imaginacija u poslu ne postoji, sem ako ste neki kreator, filmski radnik, umetnik. Ako ste povezani sa ekonomijom, onda oprez sa novcem. LJUBAV: Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše. Verovatno ulazite u ozbiljnu vezu sa takvom osobom. ZDRAVLJE: Treba proverite svoja pluća.

LAV

POSAO: Svašta bi da radite. Čas jedan posao započinjete, čas drugi. Kao da se ne snalazite, lutate. Niste baš osoba koja luta, ali se dešava da pogrešite. LJUBAV: Menjajte vezu u kojoj se nalazite. Niste zadovoljni. Verovatno vaš partner ne može da vas prati. ZDRAVLJE: Bolovi u kolenu.

DEVICA

POSAO: Neki odlazak van države bi vam popravio budžet. Potrudite se da bar tokom vikenda odete negde. LJUBAV: Možda upoznate osobu svog života. Druga dekada znaka naglašena za dobre aspekte ljubavi. ZDRAVLJE: Društvo može da vas raspoloži.

VAGA

POSAO: Niste u prilici da se nervirate. Ne stvarajte sebi tenziju bez potrebe. Svaki posao koji ima početak ima i kraj. LJUBAV: Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno, pokrenite se. ZDRAVLJE: Problem sa urogenitalnim traktom.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno ste sve već organizovali i pokrenuli. Čekate početak naredne sedmice kako bi se sve realizovalo. LJUBAV: Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. ZDRAVLJE: Blaga nervoza.

STRELAC

POSAO: Pomalo ste i prema saradnicima teški, nedostupni. Smirite energiju, biće posla i novca. Ne prenagljujte u ponašanju. LJUBAV: Blagi stresovi na emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Ne pitate se dokle će osoba pored vas, da trpi takvo ponašanje. ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.

JARAC

POSAO: Dobar poslovni dogovor sa nekim ko dobro poznaje zapadni svet, njihove ambicije, kako doći do novca. LJUBAV: Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Dobra ljubavna i seksualna veza sa Bikom. ZDRAVLJE: Pripazite na varenje, stomak,

VODOLIJA

POSAO: Pošto ćete uložiti maksimum mentalne energije u savladavanje problema, moguća je nervoza u poslu koji obavljate. LJUBAV: Emotivna veza sa Devicom može da vas vrati u život. Budite negde okrenuti toj osobi, jer je to dobar izbor. ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na noge, vene, cirkulaciju.

RIBE

POSAO: Ne komplikujte sebi život nebitnim poslovima. Morate da se okrenete saradnicima koji su operativniji. LJUBAV: Veza sa Ovnom ili Bikom. Ribe u braku mogu da očekuju lepu komunikaciju, dobru noć, dobru zabavu. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste, dosta solidno zdravlje.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna