Pun Mesec 18. marta 2022. godine ima najveći uticaj na emocije i strast. U ljubavnim odnosima počeće mnoge pozitivne transformacije, produbljuju se emocije, sve su intenzivnija osećanja. Od tog datuma otvara se i mogućnost sklapanja novih, sudbinskih veza.

Ne samo da su Venera i Mars još uvek zajedno, što čini erotiku posebno zapaljivom, već je u igri i asteroid Afrodita, koji pojačava hedonizam i seksualno oslobađanje. Ipak, Mesec je u opoziciji sa Neptunom, planetom fantazija pa neće svi uspeti da ostvare svoje snove. Evo koji znaci horoskopa imaju najviše sreće u ljubavi tokom dejstva punog Meseca.

Blizanci

Ovaj pun Mesec će obasjati jakim svetlom vaše najdublje potrebe, a naročito je moguć neočekivan razvoj situacije u kući. Pripremite se za otkrivanje najdubljih ličnih tajni, ali nemojte to doživljavati kao napad već kao mogućnost da se konačno osetite sigurnom u svojoj koži. Zaslužujete i da vas vole i da vas razumeju na pravi način i bez toga se nećete osećati kao kod svoje kuće.

Devica

Velike su se promene desile u vama i ovo će pun Mesec i pokazati. Nemojte se plašiti da pokažete ko ste sada, jer trenutno samo izvan veze možete da budete iskreni. Ako vas prihvataju i u novom izdanju, ako ne morate da žrtvujete svoju nezavisnost, vreme je da prihvatite istinu da je vaša veza sudbinska i da možete preći na viši nivo.

Ribe

Vaša veza dostiže vrhunac tokom punog Meseca i moguć je veliki preokret. Ako slavite godišnjicu, organizujte romantično i strasno slavlje, jer će ono produbiti još više vaš odnos. Ako, naprotiv, osećate da je potrebna promena, posvetite tome otvoren razgovor - da li ste vi kamen spoticanja u razvoju ljubavi? Iskrenost će pokazati gde je vaš sudbiniski put.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna