Dnevni horoskop za 29. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu. LJUBAV: Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. ZDRAVLJE: Osetljiva jetra.

BIK

POSAO: Sposobni ste da podignete posao kao niko drugi od znakova u zodijaku. LJUBAV: Ljubav je za vas pesma ako uspete i da zaradite. Slobodan Bik ima susret sa jednom Vagom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. LJUBAV: Neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu. ZDRAVLJE: Idete napred, bez obzira na okolnosti.

RAK

POSAO: Iako ste znak koji voli familiju, više volite da radite sami zbog novca.LJUBAV: Možda je dobro da se zaljubite u neki vatreni znak poput Ovna da vam podigne raspoloženje i energiju. ZDRAVLJE: Imate dobro raspoloženje.

LAV

POSAO: Poslovno dobra komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan danas, iskoristite ga. LJUBAV: Slobodni Lav želi da se zaljubi. Ali preterana želja može isto tako jako brzo da se ugasi. ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

DEVICA

POSAO: Diplomata ste. Pokušavate da ne mislite samo na novac. LJUBAV: Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta. ZDRAVLJE: Osećate se umorno od preteranog rada.

VAGA

POSAO: Dominanto pristupate poslu koji vas čeka . Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elena. LJUBAV: Zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru a partner je glavni kuvar. ZDRAVLJE: Sve je pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao ide tokom koji ste Vi odredili. Unutrašnji talenti dolaze na videlo i to želite da iskoristite. LJUBAV: Slobodni Škorpijoni žele samo slobodu. Nisu raspoloženi za bilo kakvo vezivanje. ZDRAVLJE: Manji unos hrane se preporučuje i dosta tečnosti.

STRELAC

POSAO: Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad. Odlažete posao što duže. LJUBAV: Noćni provod, društvo, zabava daće pravu priliku da se pozabavite i nekim novim poznanstvom. ZDRAVLJE: Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC

POSAO: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. LJUBAV: Emocije su poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. ZDRAVLJE: Hormoni rade snažno. Razdražljivost.

VODOLIJA

POSAO: Radite sve što je potrebno da održite nivo posla. Nije vam potrebna pomoć. LJUBAV: Nema potrebe da budete u nekom strahu jer je osoba pored vas, verna do kraja, bez rezerve. ZDRAVLJE: Čulo vida vam strada od preteranog rada.

RIBE

POSAO: Naučite da cenite sve što predstavlja unutrašnju kreativnu stranu duha. Sloboda misli, govora vam je prioritet. LJUBAV: Preterane emocije znaju da daju veliku ljubomoru, nestabilnost, strah. Pokušajte da budete iznad toga. ZDRAVLJE: Zdravstveno pluća i sinusi su vam osetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna