Dnevni horoskop za 14. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Moćni prijatelji koji mogu da vam pomognu oko zaposlenja ili dodatnog posla koji bi popravio budžet.LJUBAV: Osoba u znaku Vodolije ima pretenzije ka Vama. Ovan u braku mora da se stabilizuje kroz finansije. ZDRAVLJE: Zbog preteranog rada stiže vas umor.

BIK

POSAO: Poslovno, previše se ulažete. Možda bi bilo dobro da sačekate i čujete bar mišljenje drugih. LJUBAV: Treba da se prepustite osećanjima koja su vam potrebna. Velika emocija uvek tinja u vama. ZDRAVLJE: Smitite strasti. Zdravlje ne trpi previše.

BLIZANCI

POSAO: Možda bi trebalo da budete posvećeni više svojim idejama. Blizanci često podležu sugestiji drugih. LJUBAV: Emotivno ste skloni flertu koji vas ipak neće odvojiti od stalne veze. Bićete pomalo nezadovoljni jer niste u stanju da napravite presek. ZDRAVLJE: Zdravlje vam se menja iz dana u dan u zavisnosti od raspoloženja. 

RAK

POSAO: Puni optimizma, Rakovima daje osećaj smiraja. Biznis plan koji uvek imate biće dobar za naredni period. LJUBAV: U ljubavi možete da očekujete iznenađenje. Kakvo je, to ćete otkriti, nek ostane misterija. ZDRAVLJE: Imate dobar imunitet. Čuvajte ga.

LAV

POSAO: Ako je neko od saradnika rođen u znaku Škorpije ili Vage biće neko ko pravi taj problem… LJUBAV: Dobar odnos sa Blizancima ili Ribama. Oni koji su u braku mogu imati neku manju prepirku. ZDRAVLJE: Zdravstveno vas prehlada muči.

DEVICA

POSAO: Novac vam dolazi preko ljudi koji drže velike kompanije. Ne bi bilo loše da potražite nekog donatora. LJUBAV: Devica u braku mora da povede računa o kući i porodici. Preopterećeni ste prohtevima familije. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na donji stomak.

VAGA

POSAO: Očigledno je da nedostajete nekim saradnicima jer samo ste Vi neko ko unosi živost gde god da se pojavite.LJUBAV: Vage koje su slobodne mogu da računaju na emotivni susret sa Rakom. ZDRAVLJE: Redovne kontrole vam daju sigurnost.

ŠKORPIJA

POSAO: Jedan Bik vam može doneti novac, dok će Vaga biti vezana za pravna pitanja. LJUBAV: Susret sa Vagom ili Devicom može promeniti vaš ustaljeni usamljenički kurs. ZDRAVLJE: Možete biti u manjem stresu.

STRELAC

POSAO: Potrebni su vam iskreni prijatelji koji vam daju snagu i podstiču na rad. Željni ste dobrog posla i dinamike. LJUBAV: Slobodni imaju problem da naprave izbor između Vage ili Ovna. ZDRAVLJE: U principu ste dobro.

JARAC

POSAO: Novac zarađujete preko skajpa sa klijentima koji žive daleko od vašeg mesta stanovanja. LJUBAV: Vezani ste za jednog Blizanca koji u principu nema stav kako da se ponaša u vezi. Ali vas to čini veoma opuštenim. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je povezano sa prehladom, infekcijom grla i nosa.

VODOLIJA

POSAO: Imate jaku intuiciju. LJUBAV: Emotivno se vezujete za osobu koju niste ,,videli”. Oni koji imaju ,,realnu” vezu mogu upasti u period razmenu divnih emocija. ZDRAVLJE: nemate nekih emotivnih ili energetskih padova

RIBE

POSAO: Možete biti povezani sa muškim Ovnom koji će vam pomoći oko posla i novih projekata. LJUBAV: Imaćete udvaranje dosta mlađe osobe od vas. Bilo da se muška Riba ili žena rođena u tom znaku. ZDRAVLJE: Zdravstveno ste dobro ali pripazite na pluća, sinuse.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna