Dnevni horoskop za 1. januar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Početak dana dosta dobar za novac i finansijske transakcije. Imate podršku partnera. LJUBAV: Koristite maštu, iluziju, snove kako biste došli do cilja. Pojačan ljubavni život za one koji su slobodni, više energije, izlazaka, susreta. ZDRAVLJE: Muči vas vreme. Meteoropate.

BIK

POSAO: Za vas dan može biti vrlo zanimljiv i inspirativan. Uvek imate posla. LJUBAV: Imate udvarače na sve strane. Žene se zaljubljuju u Ovna ili Ribe, dok će muška populacija da se okreće za zgodnim ženama iz znaka Vage, Ovan, ili Jarac. ZDRAVLJE: Problem pritiska ili zamor.

BLIZANCI

POSAO: Dinamika na samom startu dana. Važno je da se krećete što više. LJUBAV: U svom nastojanju da se približite jednoj osobi kao da vam to i ne ide onako kako biste želeli. Pustite da se desi. ZDRAVLJE: Imate pozitivni stav.

RAK

POSAO: Uvećava broj poziva za saradnju i rad na novom poslu, projektu ili proširenje starog. LJUBAV: Oni koji su sami mogu da računaju na susret u nekom restoranu pored vode. ZDRAVLJE: Hronične upale grla, sinusa. Stomak osetljiv.

LAV

POSAO: Saradnja sa jednim Bikom može da se ugasi. Tražite pomoć savetnika. LJUBAV: Koliko ste uporni da osvojite osobu iz vašeg komšiluka ili radnog okruženja. ZDRAVLJE: Čulo vida osetljivo.

DEVICA

POSAO: Zvezde vas štite pa će vam poslati mnoga pozitivna iznenađenja na polju saradnje sa novim ljudima i novca koji vam trenutno fali da poplaćate zaostale račune. LJUBAV: Ukoliko ste sami onda očekujte mnogo raznih osoba različitih profila i karaktera koji će želeti vaše društvo i ljubav. ZDRAVLJE: Mleko ne treba da pijete zbog kiseline u želucu.

VAGA

POSAO: Spremni ste da razgovarate sa važnim ljudima iz vašeg poslovnog okruženja. LJUBAV: Partner očekuje rešavanje finansija, pa će tako i vas da optereti svojim životnim stanjem. ZDRAVLJE: I dalje ste pod infekcijom grla, treba posetiti doktora.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaši saradnici strahuju od vas i novih poteza. Morate da im se predstavite mnogo toplije i ljubaznije. LJUBAV: Od danas bolji ljubavni dani za slobodne, dok će zauzeti imati problem u braku zbog finansija. ZDRAVLJE: Imate problem sa plućima. Verovatno bronhitis.

STRELAC

POSAO: Jedan korak napred, dva nazad. To je trenutno stanje. Pokušajte da ne srljate. Skloni ste brzim i nerazumnim odlukama. LJUBAV: Emotivno vezujete partnera za sebe iz straha. Plašite se. Zašto? Niste sigurni u sebe, svoje emocije... ZDRAVLJE: Zdravstveno ste dosta dobro, ali uvek pazite na imunitet.

JARAC

POSAO: Moguć novac preko muške osobe iz inostranstva. Napetost… LJUBAV: Jarac u braku ima razumevanje voljene osobe iako želi često da se odvoji od svega kada mu nije nidočega. ZDRAVLJE: Zdravstveno vas prati naduvenost. Osećaj teškog stomaka.

VODOLIJA

POSAO: Verovatno ste u fazi kada ne znate šta da uradite. Zapravo, nije problem u nedostatku posla već u preteranim ponudama i idejama. LJUBAV: Osoba koja će vas zainteresovati biće neko ko prati modne trendove. ZDRAVLJE: Imate dovoljno pozitivne energije za dobro zdravlje.

RIBE

POSAO: Da li ste unapređeni ili ste dobili novu ponudu. U svakom slučaju to je sada jako važno jer ćete biti u mogućnosti da menjate svoju sudbinu. LJUBAV: Mislite da okrenete broj stare ljubavi. Nije loša ideja ali pre toga saberite se i bez suza. Vaš patner ne voli slabe osobe. ZDRAVLJE: Hospitalizacija ali nije ništa alarmantno.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna