OVAN

POSAO: Ako ste rođeni u prvoj dekadi Ovna, onda imate sreće, jer ćete započeti odličan posao koji će vas voditi dalje kroz budućnost. LJUBAV: Dobra veza sa Blizancima. Možete krenuti na jedno duhovno putovanje u vezi sa osobom iz znaka Strelca. ZDRAVLJE: Trebalo bi da ste dobro.

BIK

POSAO: Važan dan za sve Bikove. Novac drugih, nasleđe, seks, okultno. To su teme koje će vam biti važne u naredne dve i po godine. LJUBAV: Veza u kojoj ste bili duži period verovatno se polako gasi. Više sreće u nekim narednim danima, mesecima. ZDRAVLJE: Problem sa hormonima.

BLIZANCI

POSAO: Koliko ste spremni da prihvatite neki iznenadni preokret - vreme će pokazati. Imate izgleda se izvučete iz dugovanja. LJUBAV: Mogući problemi, odvajanja u postojećoj zajednici. Pokušajte da to rešite razgovorom. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Ukoliko su poslovi povezani sa zakonom, pravima, arhitekturom, aranžiranjem… LJUBAV: Želite da napravite od duge veze – brak. Da li ćete uspeti? Nije nemoguće. Potrebno je da budete istrajni u tome. ZDRAVLJE: Povremena drhtavica dolazi od umora, a to vas plaši.

LAV

POSAO: Imate dobre aspekte za putovanje u inostranstvo. Verovatno će to biti radi užitka ali gledajte da to iskoristite na bolji način. Nove ideje, trendove da donesete tu gde radite. LJUBAV: Emotivno želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi. Verovatno je to neki Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Dobićete ponudu da otputujete u neku evropsku državu. To će vas iskreno oraspoložiti. Tamo pravite nove kontakte. LJUBAV: Verovatno vas je naljutio jedan Ovan. Pokušajte da ostavite iza sebe sve, budete malo sami. To može da vam pomogne da stabilizujete misli. ZDRAVLJE: Pokrenite se kroz alternativno lečenje.

VAGA

POSAO: Znate da se snađete u svakoj situaciji. Nije problem da i drugima pomognete, čak i finansijski ako je potrebno. LJUBAV: Da li da pristanete na vezu sa jednim Bikom, koji je u ovom trenutku prejak za vas? Ako ste Škorpija ili Ovan u podznaku, onda ga sigurno nećete izbeći. ZDRAVLJE: Problem sa žuči.

ŠKORPIJA

POSAO: Novi izazovi počinju. Dobra saradnja sa Ovnom ili Strelcem. Budite pažljivi prema jednom Raku. LJUBAV: Emotivno ćete danas biti u svađi ukoliko prethodnih dana niste stabilizovali brak ili vezu. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

STRELAC

POSAO: Spremni ste na velike odgovornosti. Pred vama je veliki projekat koji ćete voditi. LJUBAV: Odgovorni ste za vezu u kojoj se nalazite. Budite parlamentarni. Partner to očekuje od vas. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

JARAC

POSAO: Povoljan dan za inostranstvo, putovanja, posao sa neobičnim i bogatim ljudima. Iskoristite povoljne aspekte. LJUBAV: Veza sa drugim Jarcem, po mogućstvu iz Francuske, bi bio odličan potez za vašu budućnost. Presecite i srećno! ZDRAVLJE: Kosti, koža, zubi osetljivi. Posetite, pre svega, stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Moći ćete da se otisnete u nove trendove poslovanja. Vi ćete, kao i uvek, da budete predvodnik novih izuma, što svi željno očekuju. LJUBAV: Faza kada treba da stabilizujete emocije ka Devici ili Škorpiji. Biće žestoko ako ne pokažete pravu emociju. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Možda ćete imati problem kada su dugoročni ciljevi u pitanju.Tražite savet. LJUBAV: Skriveni stres zbog jedne Vodolije. Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Biće mogućnosti da popravite utisak. ZDRAVLJE: Izbacite stres kroz fitnes.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna