Dnevni horoskop za 16. decembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dobar vam je dan za posao. Ljudi u vama prepoznaju osobu koja je popularna i koja pleni. Imate mogućnost dobre zarade. LJUBAV: Nestabilni ste u ljubavnim odnosima, nevernost. Više verujete drugima nego voljenoj osobi. Morate da se menjate. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

BIK

POSAO: Počinje povoljan period za posao možete mnogo toga da uradite, a da niste ni svesni šta sve. Budite spremni na poziv koji sledi. LJUBAV: Na putovanju imate priliku da sretnete osobu koja će vas zainteresovati. To je Škorpija ili Jarac. ZDRAVLJE: Uskladite misli i osećanja.

BLIZANCI

POSAO: Vaši postupci i izjave koje dajete moraju da budu razumni i u granici prihvatljivosti. Morate da pazite šta govorite, da ne dođe do povrede nekog od saradnika. LJUBAV: Partner se ljuti kada vičete ili pokazujete nepoverenje. Aspekat današnji vam može pomoći da dođete do pomirenja. ZDRAVLJE: Preterana obaveza na polju posla vam škodi.

RAK

POSAO: Pravda je najvažnija u ovom momentu. Red i zakon su vam potrebni da rešite mnoge poslovne momente. Dobra saradnja sa osobom iz znaka Vaga. LJUBAV: Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Uživajte u svemu onome što imate. ZDRAVLJE: Opuštanje je jedini način da se stabilizujete.

LAV

POSAO: U vašem okruženju ima ženska osoba iz znaka Vage koja može da doprinese unapređenju. Nije loše poslušati savet. LJUBAV: Ne bi bilo loše da vaše novo poznanstvo bude vezano za osobu iz znaka Strelac jer imate iste želje i ambicije, nadanja. ZDRAVLJE: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

DEVICA

POSAO: One poslovne veze koje imate preživeće. Budite uporni u svakom svom stavu koji iznosite. Sada je vreme da novac čuvate. LJUBAV: Vi osećate da vaša veza u kojoj se nalazite mora da bude još bolja. Ostavite i partneru da nešto uradi za vašu zajednicu. ZDRAVLJE: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na vaše psihičko stanje.

VAGA

POSAO: Veoma ste zadovolji danas. Zapravo bićete jer vas očekuje predveče dobar poslovni dil. Mogućnost dobre zarade. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja voli vašu energiju. Voli vaš stil, oblačenje, način gestikulacije ali ne i preterano suptilni egoizam. ZDRAVLJE: Potrebno je lečenje bubrega.

ŠKORPIJA

POSAO: Povremeno se setite nekih starih saradnika. Možda ne bi bilo loše da se organizujete sa nekim od njih. Možda dobro zaradite. LJUBAV: U vezi u kojoj ste, dobro i brzo učite. Uspostavljate odličan kontakt sa voljenim bićem i to je nešto što vas održava. ZDRAVLJE: Akumulirajte pozitivnu energiju.

STRELAC

POSAO: Finansije su važne danas, skoncentrisani ste na njih možda i previše. Ne bi bilo dobro da se samo time bavite. Važne su i vaše kreativne ideje. LJUBAV: Koncentacija misli, dela je na prijateljstvo. Osoba kojoj se vi dopadate može da padne u očaj, upravo zbog tog prijateljskog stava. ZDRAVLJE: Pun novčanik vas jedino leči.

JARAC

POSAO: Prva dekada ovog znaka može osećati ogromnu napetost i nervozu zbog svakog posla u kom se nađe. Razlog ovakvog stava je velika težnja za moći. LJUBAV: Ni na emotivnom polju nije ništa bolje. Borba za dominaciju u vezi ili braku može da poljulja harmoniju. ZDRAVLJE: Psiha vam je poljuljana.

VODOLIJA

POSAO: Druga dekada ovog znaka zna da izabere sebe najbolji ambijent za rad. Ne bi bilo loše da pokrenete onda i neki nov posao. LJUBAV: Vezani ste za osobu koja voli slobodan život. Ne predaje se previše lako ali neće ni da bude "kućni zatvorenik". ZDRAVLJE: Dobro okruženje menja sve na pozitivno.

RIBE

POSAO: Čuvajte se letargije, lenjosti, nerada. Postoji mogućnost da vas vaše okruženje nadmaši. Vi niste tip koji voli da gubi. Probudite se. LJUBAV: Opterećeni ste vezom u kojoj realno niste. To je neko poznanstvo koje će možda da preraste u vezu ali za sada ipak prihvatite realnost. ZDRAVLJE: Donji deo kičme osetljiv.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna