OVAN

POSAO: Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. LJUBAV: Imate svoju taktiku za osvajanje. Nastavite tako i dalje. ZDRAVLJE: Kanališite svoju kreativnu energiju.

BIK

POSAO: Koncentracija je potrebna da biste sve organizovali. Odlutate negde u mislima i blokirate posao.   LJUBAV: Sve može da se prilagodi vašim zajedničkim potrebama. Veliki ste komformista. ZDRAVLJE: Potrebni su vam vitamini.

BLIZANCI

POSAO: Neko vam remeti plan i meša se tako što daje stalno neke primedbe. To sigurno nećete da trpite.   LJUBAV: Realno odmeravate svoje mogućnosti. ZDRAVLJE: Prija će vam zabava, da vas podstakne na bolje raspoloženje.

RAK

POSAO: Dobra procena osoba koje sarađuju sa vama je od velikog značaja za dalji rad i napredak firme.  LJUBAV: Volite mirnu atmosferu, bez obzira da li ste u braku ili sami. Ako tražite ljubav, naći ćete je preko dobre prijateljice. ZDRAVLJE: Težite prirodnom lečenju.

LAV

POSAO: Treba dobro rasporediti i posao organizovati kako bi što veća efikasnost bila. Tu ste neprocenjivo dobri. LJUBAV: Emotivno ste pogođeni nekim raskidom ukoliko ste mađi pripadnik ovog sazvežđa.  ZDRAVLJE: Mesec je lošem aspektu sa Marsom. Čuvajte stomak.

DEVICA

POSAO: Mislite da ste izašli iz krize. Jeste ali ste sada u fazi kada tek morate da se pokažete. LJUBAV: Vaša nestrpljivost zbunjuje partnera. Željni ste ljubavi, opustite se mentalno. ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

VAGA

POSAO: Dobar dan, posebno posle 15h, za novac i ugovore. Znate da pregovorate, veliki ste diplomata, iskoristite to! LJUBAV: Probajte da neke praktične aspekte spojite sa ličnim zadovoljstvom. ZDRAVLJE: Pozitivni ste - ali ne na koronu.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da planirate sve polako i precizno. Uticaj drugih je izvestan. LJUBAV: Nalazite se u nekoj emotivnoj krizi koju morate da prevaziđete što pre. Preosetljivi ste kada ste sami. ZDRAVLJE: Dosta dobro, bez telesnih tegoba.

STRELAC

POSAO: Obratite pažnju na detalje. Znate da budete ponekad u poslu površni samo da biste sve završili što pre. LJUBAV: Ne treba po svaku cenu da forsirate ljubavni tempo ako nije vreme za to. ZDRAVLJE: Problem sa ramenima.

JARAC

POSAO: Savet u toku današnjeg dana je da slušate svoj unutrašnji glas. Uspešni ste u svakom poslu kada se to desi. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednog pomalo ali neobično hirovitog Raka. ZDRAVLJE: Čuvajte stomak, jetru, žuč. Žene reproduktivne organe.

VODOLIJA

POSAO: Sve mora da se završi na jedan dobar način. Svaki posao koji započnete bilo bi dobro da vi to završite. LJUBAV: Možda vam je veza u konfuziji zbog dešavanja od prethodnih noći kada ste lumpovali.   ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Snalažljivost, prirodnost su nešto što zaista predstavlja vas u najboljem smislu reči. LJUBAV: Kao da očekujete nešto da vam se desi iznenada. Ribe u braku imaju manju raspravu. ZDRAVLJE: Čuvajte se pada, povreda.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

https://www.youtube.com/channel/UCna-J5mDG8VDC-vJmxtwOwQ