Dnevni horoskop za 25. novembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Izašli ste iz stresa. To je dobro jer ćete imati bolju profesionalnu etiku. LJUBAV: Partner je zahtevan previše, to vas nervira. ZDRAVLJE: Brinete previše o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Velika gužva u vašem preduzeću. Verovatno će biti nekih važnih promena. LJUBAV: Partner ima jednu priču za vas. Očigledno da vas to mnogo ne dotiče. ZDRAVLJE: Emotivno ste osetljivi.

BLIZANCI

POSAO: Bitan razgovor sa autoritetom. Očekujete neku promenu, možda povišicu. LJUBAV: Budite svoji. Dostojanstvo je najvažnije u vezi. ZDRAVLJE: Prijaće vam dobra komunikacija.

RAK

POSAO: Posedujete posebne veštine. Potrebno je da to i drugi vide i uvaže. LJUBAV: Prijaće vam uzbudljiv susret. Još ako je to jedan Bik... ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Važni su vam interesi. Ulogu koju imate jeste da predvodite. LJUBAV: Razmislite kome ćete poslati sms poruku. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da zaštitite svoje poslovne interese. Često otkrivate poslovne tajne svima. LJUBAV: Zajednička sreća vas prati. Potrebno je da uživate u tome. ZDRAVLJE: Opustite se, relaksacija potrebna.

VAGA

POSAO: Neko želi da radi sa vama. Ne dozvolite da iskoriste vašu energiju. LJUBAV: Zbunjujete partnera. Nestrpljivi ste. ZDRAVLJE: Izbegavajte stres.

ŠKORPIJA

POSAO: Obratite pažnju na različite informacije koje stižu do vas. Problem uvek može da iskrsne kod neozbiljnih saradnika. LJUBAV: Partner vam pomaže u poslu, pre svega. Vama je bitna emotivna podrška. ZDRAVLJE: Psiha napeta. Oslobodite tu lošu energiju u sebi.

STRELAC

POSAO: Potreban vam je predvodnik. Svoj cilj ostvarujete samo na taj način. LJUBAV: Osetljivi ste na svaku situaciju u kojoj se nalazite. Porazgovarajte sa partnerom. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na život koji vodite.

JARAC

POSAO: Želite da menjate sve oko sebe, uključujući i saradnike. Znate kad je vreme za promene , stoga požurite. LJUBAV: Okrenite se iskrenim emocijama jednog Blizanca, čak I oni znaju da vole I daju onu ljubav koju ne očekujete. ZDRAVLJE: Potrebno je da obavite pregled kod gastrologa.

VODOLIJA

POSAO: Sve ima svoju cenu. To morate da shvatite. Vodolije znaju da budu samoljubivi preterano, ponekad. LJUBAV: Potrebno je da napravite granicu između realnosti i iluzije. Vaša mašta može svašta. ZDRAVLJE: Čuvajte se preteranog alkohola.

RIBE

POSAO: Odličan dan za posao. Posebno za novac i saradnju sa strancima. LJUBAV: Emotivno ste preterano vezani za jednu Vagu koja se ne trudi previše oko vas. Može vam izazvati patnju. ZDRAVLJE: Potrebno je da se krećete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna