Dnevni horoskop za 27. novembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Danas vam je jedan od onih dana kad se raspoloženi i sve vam ide od ruke. LJUBAV: Slobodni Ovan želi ljubav sa Strelcem. Zanimljiva kombinacija dve vatre. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Koliko samo razmišljate o poslovnoj saradnji preko okeana. Pokrenite se. Biće novca. LJUBAV: Partner vas gura u dobru saradnju sa strancima. ZDRAVLJE: Držite se odlično.

BLIZANCI

POSAO: Puni ste utisaka razgovora sa stranim klijentima. Saradnju nastavljate i dalje. LJUBAV: Imate emotivnu vezanost za osobu preko e - maila. ZDRAVLJE: Cirkulacija.

RAK

POSAO: Želite posao u inostranstvu? Dobićete ga. LJUBAV: Želite da se upoznate sa nekim iz druge države i stvorite vezu. Biće i toga. ZDRAVLJE: Ne želite da se brinete o zdravlju previše. Ono je ipak dobro.

LAV

POSAO: Niste zaboravili svoje stare saradnike koji i dalje žele da rade sa vama. Želja će im biti ispunjena! LJUBAV: Fantastičan dan za ljubav, emociju strast. Ovde se prave emocije otkrivaju. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA

POSAO: Brinete o svakom evru. Verovatno ćete imati većih troškova. Ne znate odakle potiču. LJUBAV: Partner je tu da vas teši kada ste deprimirani zbog novca. ZDRAVLJE: Smetnje sa hodom.

VAGA

POSAO: Izlazite iz krize. Novac vam je na domak ruke. Znate gde ćete da ulažete, jako ste organizovani. LJUBAV: Emotivno ste se vezali za osobu koja nemari nizaša. ZDRAVLJE: Bez većih problema ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Početak novog privatnog posla. Volite da planirate važne poslobne projekte. LJUBAV: Od voljene osobe tražite novac. Niste baš odabrali pravi momenat. ZDRAVLJE: Ne žalite se.

STRELAC

POSAO: Dobro i brzo razmišljate. Sigurno već imate dobar plan za napredak u karijeri. LJUBAV: Ovo je srećan dan za ljubav a ženama plodan za trudnoću. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

JARAC

POSAO: Niste ni slutili da možete da budete neko ko je vlasnik firme. To je velika čast za ovaj znak. LJUBAV: Puni ste sreće i zadovoljstva. Ljubav sa Bikom, velika strast, ženama trudnića. ZDRAVLJE: Mislite na odmor.

VODOLIJA

POSAO: Super ste sve isplanirali. Morate da svoj novi projekat pustite u etar. LJUBAV: Partner je zadovoljan jer mu poklanjate pažnju. Teško je objasniti kako ste strpljivi ali ljubav čini čudo. ZDRAVLJE: Glavobolje slabijeg inteziteta.

RIBE

POSAO: Izađite iz kancelarije. Radite posao koji traži kretanje. LJUBAV: Spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu. Da li je to dobro za vas saznaćete kada vas jedna Škorpija ,, uhvati pod svoje,,. ZDRAVLJE: Uglavno ste dobro, nemate otežanja.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna