OVAN

POSAO: Vi ste samouvereni kao i uvek. Imaćete dosta snage da izgurate sve što ste planirali tokom meseca. Iako se bliži kraj godine niste nimalo raspoloženi za stopiranje velikih projekata, posebno oni Ovnovi koji rade u velikim kompanijama. Vrlo ste zahtevni u svojim zamislima i teško da možete da komunicirate na nekom boljem nivou. Inacijativu možete ponekad i drugima da ostavite. Novac će vam biti problem u prvoj dekadi meseca. Osećaćete da nemate dovoljno, ali kako se bliži drugi deo meseca situacija se poboljšava, tako da računajte na stabilizaciju. Kontakt sa inostranstvom će vam biti izazov, posebno za one Ovnove koji planiraju put ili žele da se trajno isele.    LJUBAV: Zanimljiv je početak meseca jer daje strast, prenaglašenu erotiku, vezu ili poznanstvo sa osobom koja je mlađa od vas. Lepo je da imate ista interesovanja, zajedničke planove kako bi mogli da unapredite tu vašu novu vezu. Oni koji su u braku imaće tajne susrete van braka. Biće ih više, tako da obratite pažnju da se ne razotkrijete. Ovan u vezi ima nameru da zajedno sa partnerom uloži u neki posao koji bi bio isplativ i dobar za budućnost.   ZDRAVLJE: Žene jako moraju da povedu računa o urogenitalnom traktu. Muški Ovan neka obrate pažnju na prostatu i kosti. Zdravlje će vam ceo mesec biti načeto. Ne zanemarujte ga.

BIK

POSAO: Početak meseca je opisan finansijama. Dosta se sve vrti oko toga. Vi ste svesni situacije u kojoj se nalazite, svesni ste da vam posao koji ste zamislili nije toliko naklonjen ali niste neko ko odustaje. Baš naprotiv, gurate kako sebe tako i druge u sve više i više angažovanje. Novca će biti od početka meseca, tako da nećete biti u krizi. Važan je odnos sa saradnicima. Greške koje ste imali ranije sada bi mogle da se iskristališu. Važan je odnos sa poslovnim partnerima posebno ako su to stranci koji neće da pokažu milost ili diplomatiju već će biti strogi i zahtevni. Mnogi pripadnici ovog sazvežđa raskinuće poslovni dil, jer ne žele da budu pod prejakim autoritetom ili stresom.    LJUBAV: Dobar mesec za ljubav za sve pripadnike ovog znaka. Sijate i delujete na suprotan pol poput magije. Privlačite pažnju, gde god se nađete. Zanimljivi ste ne samo zahvaljujući izgledu, već i snažnoj harizmi. Inspirišete patnera na sve moguće načine. Dobro bi bilo da odete na neki kraći odmor, posebno za one koji su slobodni jer možete tamo da upoznate nekog. Sve u svemu mesec je pun ljubavnih iskustava.  ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da obratite pažnju pre svega na digestivni trakt koji može biti osetljiv posebno u ovom periodu.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da napravite prave izbore. Početkom meseca imate dobru priliku da ostvarite sa saradnicima koji dolaze iz raznih delova sveta. Osoba koja je na položaju može da vam pomogne. Dosta profesionalnih sugestija, izazova će dobro doći ako još budete imali dobre saradnike poput Vodolije, Škorpije ili Vage. Jako je važan novembar za sve Blizance jer vam se lomi profesionalna sudbina. Ukoliko imate dugovanja, onda gledajte da to ispravite i krenete boljim putem. Imate volju da radite dalje i unosite nove ideje što je svakako dobro za sve pripadnike ovog znaka jer vas to sve čini nadahnutim i spremnim za rad.   LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa imaće izazove na radnom mestu. Biće tu više osoba koje bi vam se dopale, pa se može desiti da upadnete u mrežu sopstvene iluzije ili da preterujete u zahtevima prema osobi kojoj se sviđate. Nije dobro da napravite grešku prema jednoj Devici koja žarko želi da bude pored vas. Druga polovina meseca je prikazana kroz one Blizance u braku. Veću sreću i zadovoljstvo će imati. Dobar mesec pre svega za porodicu, decu, porodična okupljanja, slavlja.ZDRAVLJE: Bubrezi, krv, pritisak su slaba tačka tokom meseca. Važno je da se ne iscrpljujete previše, izlažete bezpotrebnoj hladnoći i bićete upola zdraviji.

RAK

POSAO: Tokom meseca nije vam bitan samo novac već i prestiž. Očekujete da dobijete nagradu, unapređenje. U pravom trenutku ćete reagovati kroz dobru komunikaciju sa saradnicima. Svakako da će vam oni pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Mnogi će imati previše obaveza oko otvaranja privatnog biznisa. To bi bilo dobro da to rešite do 8. novembra. Druga polovina meseca će vam biti lakša jer ćete iz ljubavi i zabave da radite ili bar lakše podnesete obaveze. Bićete uspešni u poslovima koji se bave, između ostalog, veleprodajom, hemijskim preparatima, možda najbolje kozmetikom. Oni koji ne rade moraćete da se opuste ili potraže pomoć prijatelja koji bi im pronašao adekvatan posao. LJUBAV: Ljubavna harmonija je najvažnija za jednog Raka. Kako god bili u vezi, braku ili sami možete da iznesete tu energiju. Ako ste u stalnoj vezi, imaćete divan period pun strasti, strast koju niste dugo imali. Partner koji je udaljen od vas kilometrima sada će biti bliži. Putujete u posetu ili on dolazi kod vas. Slobodni Rakovi imaju susret sa osobom koja ne živi u vašoj državi. Važno je da ste oboje slobodni, da neko nije u vezi ili braku. ZDRAVLJE: Prva polovina meseca je otežana kroz slabiji imunitet. Pokušajte da se hranite drugačije, pijte čajeve, mnogo vode da izbegnete razne upale.

LAV

POSAO: Prvi deo meseca je vezan za putovanja. Imaćete posla preko glave ukoliko budete radili poslove koji zahtevaju put u inostranstvo i nazad. Možete  zaista zaraditi dobro. Ukoliko budete sarađivali sa Vodolijom, možete napraviti posao koji će vas pokrivati narednih par meseci koji su ispred vas. Druga polovina meseca je otvorena za one kreativce koji vole umetnost i poslove koje donose zaradu na taj način.  LJUBAV: Imaćete unapređenje ljubavnog života. Sve ćete podrediti osobi koja bi vam pružila svo zadovoljstvo ovog sveta. Lepo poznanstvo, susret, nova veza, sve je otvoreno da uspete na emotivnom polju. Oni koji su u braku mogu biti tokom meseca razdvojeni. Opredelićete se za posao, rad tako da nećete biti blizu svojih bližnjih ali to ne znači da vi ne mislite na njih. Sve što radite, radite da bi vaša porodica uživala.  ZDRAVLJE: Morate da pazite na kosti. Noge vam otiču. Može to biti razlog i visokog krvnog pritiska. Savet je da svakako obratite pažnju na telo da ga previše ne iscrpljujete.

DEVICA

POSAO: Posebno oko četvrtog novembra biće naglašena energija na poslu, zbog mladog Meseca. Imaćete osećaj da niste u stanju da stanete. Mnogo obaveza, posla, saradnika. Defile kroz firmu, kompanije, biće previše. Pitanje je samo da li možete da to sve izdržite. Ako radite u velikoj kompaniji onda ćete od nadređenih da dobijete važan zadatak koji morate obaviti. Ukoliko ste vi sami vlasnik firme ili nekog manjeg privatnog objekta, bićete u prilici da napravite saradnju ili ortakluk sa osobom koja radi poslove sa inostranstvom. Morate da popravite finansije kako god. Druga polovina meseca je stabilnija i tu se nadate naplati i boljim finansijama.LJUBAV: Dobra komunikacija, volja, druženje omogućavaju da se opustite i prepustite ljubavi. Bićete upućeni na osobu koja je spremna sve za ljubav da pruži. Može vas podstaći jedna Vodolija ili Bik koji čeka duži period na vašu odluku. Device u braku mogu imati i loših dana, kad niste u stanju da se dogovorite ili jedno drugo previše nervirate, kontrolišete. Morate da se trudite da imate bolje dane jer ako tako ostavite stanje, može da potraje. A sigurno niste neko kome treba takav život.    ZDRAVLJE: Disajni putevi osetljivi. Vaš vladar Merkur u početku meseca je u Škorpionu, kasnije kretanje kroz Strelac može da donese problem pluća.

VAGA

POSAO: Dobar mesec za Vage. Mada, generalno vi ste neko ko kad radi uvek ima uspeha. Novac će vam biti veoma važan pre svega potreban da možete da uložite u mnoge stvari. Potrebno vam je da nađete brži i efikasniji način da pokrenete posao i ljude oko vas. Druga polovina meseca je značajna jer ćete imati priliku da proširite posao i upoznate nove ljude koji mogu da vam pomognu oko posla.   LJUBAV: Vaš vladar Venera se kreće trećim poljem komunikacija, kraćih putovanja. Potreba za avanturom je naglašena. Oni koji su u braku ili vezi imaće priliku da se otisnu u tajnu vezu. Za vas će privlačan biti jedan Strelac koji želi da vam pokloni ljubav i srce. One Vage koje su slobodne moraju da se okrenu ljubavi sa Vodolijom ili Blizancima. Nekako će oni pokazati pravu ljubav i iskrenost. Prihvatite šansu koja vam se pruža.   ZDRAVLJE: Prehlade, donji deo kičme, lumbalni deo osetljiv. Morate da se pričuvate. Ne preterujte sa radom.

ŠKORPIJA

POSAO: Zanimljiv mesec za sve pripadnike ovog sazvežđa. Imate odlične aspekte da se pokrenete na nove projekte. Sijate i zračite posebnom snagom i energijom. Fatalni ste za okolinu i sve one koji žele da rade sa vama. Razmišljate duboko o svakom potezu a biće vam potrebna i diplomatija. Karijera vam je u usponu i imate priliku da radite i u inostranstvu. Posebno tokom sredine meseca ili pred kraj novembra. Novac koji očekujete u većoj količini možete da ostvarite preko prijatelja koji je uticajan.   LJUBAV: Imate retko dobar period za ljubav i stabilizaciju. Niste neko ko želi samo avanturu. Ovo je period kada srećete subinsku osobu, fatalnu ličnost koja će vas ostaviti bez daha. Nova ljubav, poznanstvo u društvu ili na poslu biće prava osoba koja će vas osvojiti i možete da računate na stabilnost. Druga polovina meseca je naglašena za one koji su već u braku ili dužoj vezi. Razmišljate o uvećanju imovine. Ovo može da bude dobar period za sve žene koje žele da ostanu u drugom stanju. Plodnost je pojačana, šanse za trudnoću su veće.  ZDRAVLJE: Potrebno vam je da se više krećete, fitnes, sport su naglašeni za ovaj period kao vid isceljivanja.

STRELAC

POSAO: Odličnog ste raspoloženja. Sve vam je naglašeno kroz jaku psihu i dobro raspoloženje. Imaćete dosta posla, posebno ako idete u inostranstvo i ako su ti poslovi vezani za spoljni svet. Dobre aspekte imate za sve poslove veletrgovine, poslove sa medijima, hotelima, restoranima, luksuznim putovanjima. Možete biti i PR u nekom velikom kompleksu. Druga polovina meseca je naglašena za one koji rade kancelarijske, ekonomske poslove. Dosta naporan mesec. Od te vrste posla možete jako da se umorite više psihički nego fizički. Gledajte da sebi unesete raznolikost, kretanje, druženje. Lakše ćete podneti sva otežanja koja su pred vama.  LJUBAV: Privlači vas strast. Nešto novo vam se dešava. Ukoliko ste u braku, onda morate da pokažete izvesnu toleranciju u toj zajednici. Mislite često na sebe, nije vas briga za osobu koja živi sa vama. Ponekad ste preterano sebični. Vaša zadovoljstva su na ceni. Ali oni Strelčevi koji su slobodni veoma su zainteresovani za iskrenu ljubav i osećanja. Imate udvaranje Bika. Možda ćete ući u vezu sa Vagom ali izgleda da će vas najviše oduševiti osoba iz znaka Vodolija. ZDRAVLJE: Niste baš dobro sa zdravljem. Vi ste po prirodi optimistični ali morate da povedete računa o svemu. Posebno obratite pažnju na butnu kost, kukove. Možete biti i vezani za pritisak ili neredovnu ishranu.

JARAC

POSAO: Vi ste konačno odlučili mnogo toga vezano za vaš posao. Niste opterećeni ali isto tako dobro planirajte kako da organizujete posao koji želite sami da radite. Ovan, Lav pa i sumnjičavi Strelac mogu da vam budu od pomoći. Zajedno možete mnogo toga da postignete. Interes svi imate i zajednički rad će se isplatiti. Druga polovina meseca je dobra za one koji žele da stvore nove kontakte ili dobiju neko unapređenje. Jedan važan ugovor ćete potpisati.   LJUBAV: Emotivni ste. Sve više želite da pokažete ljubav i osećanja. Potreban vam je neko iskren. Bićete u dobrom periodu u prvoj polovini meseca. Preko prijatelja ili na nekim većim skupovima možete da očekujete lepo poznanstvo. To će biti osoba svakako koja ima itekako lepe manire, vaspitanje, dobar posao. Druga polovina meseca je više prikazana kao period tajnih ljubavnih veza. Ovde su prikazani svi koji su već u braku ili vezi a žele da se okrenu slobodnoj ljubavnoj aferi. Morate biti pažljivi jer tajna ljubav koju imate može biti veoma intrigantna ličnost i samim tim će drugi pokušati da razotkriju vašu tajnu.   ZDRAVLJE: Koristite lečenje alternativnim metodama. Povedite računa o digestivnim traktu. Moguć gastritis ili previše konzumirate hladne napitke, ljute začine i kiselu hranu, što vam oštećuje grlo.

VODOLIJA

POSAO: Savršeni ste kada sami radite. Imate dosta toga da pokrenete i nećete se okrenuti čekaju i prepuštanju sudbine. Posao koji je pred vama daće dosta saradnika o kojima morate da brinete ili da ih dodatno edukujete. Sebe ste postavili za autoritet i tako će biti. Bitne su vam informacije o svim osobama koje rade u vašem okruženju a posebno o poslu koji vam sledi. Nije važno da postavljate svoje lične interese jer ćete tako izgubiti poverenji svih koji budu uz vas sada. Druga polovina meseca je dobra za one koji se bave humanitarnim radom ili nekim drugim socijalnim pitanjima. Novac dolazi od treće nedelje u mesecu. LJUBAV:Povratka na staro ne treba da bude, jer ovaj mesec donosi mnoge mogućnosti za susret sa novim partnerom koji može da izmeni dalji emotivni tok. Ipak mislite na jednog Lava koji vam je muke zadao tokom letnjeg perioda. Volite strast i neki novi izazov ali isto tako volite da imate i pravu ljubav. Bilo bi dobro da se posvetite jednoj Devici ili Škorpiji. Vodolije koje su u braku, preporuka da odu na neko lepo mesto puno zelenila i čistog vazduha.   ZDRAVLJE: Morate da vodite računa o svom organizmu posebno u hladne dane jer možete imati kasnije ozbiljnijh posledica. Previše se iscrpljujete.

RIBE

POSAO: Ambicioznost, imaginacija, volja su faktori koji vas opisuju tokom meseca. Morate da se potrudite da radite što više da istaknete koliko ste ustvari ambiciozni i neće biti problema za vas. Ovo je inače odličan mesec za sve one koji žele da započnu nešto novo posebno ako je to iz sfere umetnosti. Druga polovina meseca može da bude okrenuta onim pripadnicima sazvežđa koji se bave poslovima nauke, istraživačkog rada. Dobar period za odlazak u inostranstvo je od 12. do 26 novembra. Novac vam stiže preko osobe rođene u znaku Ovan, Vaga ili Škorpija.   LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja će vam pomoći da bolje sagledate svoje unutrašnje biće. Može to da bude Škorpija ali vi nekako više težite vazdušnim ili vatrenim znakovima. Ovo je idealan period za sve one koji žele da se upuste u vezu sa nekim ko je van vaše države. To može da bude pre svega dobra komunikacija pa samim tim šansa za razvoj ljubavne priče. Druga polovina meseca je opisana za one Ribe koje imaju vezu a žele da nešto promene. Bilo bi idealno da se otvorite i kažete jedan drugom šta želite.ZDRAVLJE: Skloni ste raznim infekcijama, bakterijama. Morate da pazite da ne konzumirate previše alkohola, jer narušavate nivo šećera u krvi, pa samim tim razvoj bakterija je pogodan takvom tlu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna