Dnevni horoskop za 9. septembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Koliko ste vi zabavni ili spremni na razne podvige, vaši saradnici imaju manji problem sa dodatnom energijom. LJUBAV: Partner ima prevelike zahteve ili možda voli da potroši više nego ste očekivali. ZDRAVLJE: Grč u vratu.

BIK

POSAO: Posao ide dobro ali zahteva još truda. Zato je daleko jednostavnije naredne trenutke provesti sa saradnicima koji vas razumeju i imaju osećaj za vaše napore. LJUBAV: Emotivno ste neko ko nije u stanju da živi sam ili da sedi skrštenih ruku. Volite ljubav
i ljubav voli vas. ZDRAVLJE: Izbegnite masnu i začinjenu hranu.

BLIZANCI

POSAO: Savetuje se oprez iz više razloga. Morate biti neko ko pazi sa kim radi i pravi dogovore u poslu. Novac preko kredita. LJUBAV: Otvoreni ste za ljubav i ljubavne intrige. Volite kada se nešto dešava. Često vam je dosadno. ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o ponašanju prema samom sebi.

RAK

POSAO: Pomirićete se sa stanjem koje imate pred sobom. Proverite račune i plaćanja tokom današnjeg dana. LJUBAV: Budite na oprezu. Česte svađe, prepirke tokom dana. Partner ne razume vaše ponašanje. ZDRAVLJE: Pazite da ne padnete ili se slučajno povredite.

LAV

POSAO: Nadređeni nisu baš trpeljivi prema vama. Upadate u različite rasprave. Morate izaći iz takvih konflikta i primiriti se. LJUBAV: Nije vam poznata loša energija sa partnerom. Uživate u ljubavi pored svih poslovnih problema. ZDRAVLJE: Morate povesti računa o organima u stomaku.

DEVICA

POSAO: Jedna Vaga vrši pritisak na vas i na posao koji radite. Pokažite pravo lice. Nikako ne upadajte u mrežu sopstvenih strahova. LJUBAV: Dobro se osećate i imate podršku partnera. ZDRAVLJE: Venska cirkulacija je slaba.

VAGA

POSAO: Uglavnom opsedate saradnike svojim šarmom da dobijete ono što želite. Zahtevate bolje rezultate i brža rešenja. LJUBAV: Od partnera zahtevate više pažnje. Smatrate da to zaslužujete. ZDRAVLJE: Smanjite unos ugljenih hidrata.

ŠKORPIJA

POSAO: Treba više da se borite i branite svoje ideje ukoliko želite da isplivate. Jaki udari se spremaju na vas. Naoružajte se svim argumentima. LJUBAV: Gradite odnos iskrenim, poštenim i moralnim osećanjima. ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege.

STRELAC

POSAO: Počinju da se kristalizuju mnoge stvari. Imate sve karte na stolu i znate kako da regujete. Neće svi prihvatiti vaše opaske. LJUBAV: Prezadovoljni ste vašim partnerom. Srce igra od sreće. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima

JARAC

POSAO: Prijateljsko okruženje vam vraće samopouzdanje i vi ćete bolje raditi. Raspoloženje dobro će svi primetiti. Novac iz inostranstva. LJUBAV: Nije problem ako ne možete biti u vezi, ostati prijatelj sa nekim je sasvim za vas prihvatljiva stvar.
ZDRAVLJE:
Stres polako prolazi.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da potiskujete u sebi osećaj koji imate. Ukoliko vam se neko ne dopada, ne možete da sarađujete sa njim, bilo bi lepo da to otvoreno kažete. LJUBAV: Vaš partner jeste vaša opozicija. Nije vam dosadno. ZDRAVLJE: Menjate ishranu.

RIBE

POSAO: Privlači vas tuga, pa i osobe koje su depresivci. To je loše za napredak u karijeri i uopšte u radu. Skupljajte samo pozitivce oko sebe. LJUBAV: Imate sve izglede da se spremate na put u inostranstvo sa partnerom. ZDRAVLJE: Slabi ste.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

 Izvor: Lepa&Srećna