OVAN

POSAO: Otvoreni ste, posebno je važno da vaš um ima otvorenu energiju za druge. Imaćete pozitivne pregovore sa strancima i veliku zaradu. LJUBAV: Verovatno ćete dan provesti van kuće, tako da neće biti vremena za neku preteranu intimu. ZDRAVLJE: Pazite na oči.

BIK

POSAO: Imate štetu od jednog Lava. To vam jako smeta. Ne želite više nikog da vučete sa sobom, pogotovo ako je nesposoban. LJUBAV: Iznenadni izlivi strasti prema osobi koju volite. Biće to iznenađenje i za partnera koji vam uvek daje podršku. ZDRAVLJE: Mnogo konzumirate gazirane napitke.

BLIZANCI

POSAO: Želite da rešite sve probleme koje imate i to odjednom. Ne preterujte. Znate i sami da to nikako nije moguće. LJUBAV: Budite van kuće. Vreme slobodno provedite bez partnera. Bićete bolji prema sebi i drugima. ZDRAVLJE: Loša krvna slika.

RAK

POSAO: Biće vam uspešan dan, jer ćete uspeti da prebrodite finansijsku krizu. Vama nisu potrebni saveti o štednji, naprotiv. LJUBAV: Otvoreni ste za ljubav. Posebno Rakovi koji nisu u vezi ili braku. ZDRAVLJE: Promene na koži.

LAV

POSAO: Preterujete. Možete imati povredu na radu ukoliko ne smanjite broj smena na poslu. LJUBAV: Partner sve čini da vas usreći. Nagradite takav stav. Slaganje sa Ovnom. ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zdravlje odmorom.

DEVICA

POSAO: Kod vas mnoge stvari kreću od posla i prevelike ambicije. Novac vam stiže tokom dana. Bićete zadovoljni. LJUBAV: Imate jak i čvrst stav prema partneru. Pomalo ste zatvoreni ili ne pokazujete ono što je najvažnije, nežnost. ZDRAVLJE: Možete zaraditi čir na želucu od nervoze.

VAGA

POSAO: Svi koji rade sa vama su iznenadjeni vašim stavom i načinom komunikacije. Jasni ste i precizni. Smirujete stvari. LJUBAV: Partneru se ne dopadaju vaša mističnost i tajanstvenost. Sumnja u vas.  ZDRAVLJE: Više spavajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno dan kada ćete uspeti da rešite bar deo problema. Nesebično pružate svaku pomoć saradnicima. LJUBAV: Harmonija ulazi u vašu zajednicu. Otvoreno pokazujete emocije i to svima prija.  ZDRAVLJE: Probajte jogu kao terapiju.

STRELAC

POSAO: Razdragani ste i površni. Uključenu su velike emocije. To je dobro za biznis ali i politiku. Vodite se svojim idealima. LJUBAV: Strast, snažna osećanja. Sve je to divno ali posesivnost nekad smeta, guši.  ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

POSAO: Pokušajte da se bar na trenutak stavite u prvi plan. Saradnja sa Rakom koji vam puni bateriju, podiže energiju. LJUBAV: Niste se odlučili da li želite pravu ljubavnu vezu ili samo kratku avanturu. ZDRAVLJE: Skloni ste zubobolji.

VODOLIJA

POSAO: Okrenite se poslovima filma, filozofije... Morate da pokažete izvesnu kreativnost i inovaciju gde radite. LJUBAV: Brine vas jedna Vaga. Nikako da se vidite i dovršite započeto. ZDRAVLJE: Nervni sistem osetljiv.

RIBE

POSAO: Priželjkujete dobar posao. Ako ste okrenete kvalitetnom turizmu i trgovini, jakim kompanijama, za vas nema zime. LJUBAV: Krijete nezadovoljstvo vezano za partnera. Potiskujete istinu, a to vas vodi u psihosomatske bolesti. ZDRAVLJE: Slabost mišića.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.