Dnevni horoskop za 11. septembar 2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Burne promene i situacija na radnom mestu vas čine nervoznim. Stvara vam se dodatna tenzija pa niste u mogućnosti da razmišljate racionalno. LJUBAV: Nećete biti u nekom raspoloženju za komunikaciju sa partnerom. ZDRAVLJE: Organi u predelu stomaku su sada osetljivi.

BIK

POSAO: Puno radite i polako gubite tlo pod nogama. Stanite. Bićete uspešnije u narednim danima. LJUBAV: Šetnja u prirodi sa parnterom je dobar izbor. ZDRAVLJE: Ispoštujte zahtev organizma. Umorni ste.

BLIZANCI

POSAO: Prijatna zbivanja koja na prvi pogled ne obavezuju, mogu biti veoma važna za vaš posao, posebno ako radite u javnom sektoru. LJUBAV: Nikako u vezu sa Škorpijom. Možete biti povređeni. ZDRAVLJE: Imate unutrašnju snagu. Jaki ste.

RAK

POSAO: Radite mnogo. Verujete u sebe i biće uspeha, ali vas umor stiže. Izdržite, biće novca i posla još. LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni i niste opterećeni nekim manjim raspravama sa partnerom.  ZDRAVLJE: Smanjite nervozu.

LAV

POSAO: Imate mogućnosti da pobedite teškoće. Konačno vaš privatan posao može biti nešto što je realnost.
LJUBAV:
Niste zaboravili partnera i on vam je na tome zahvalan. Lep dan za ljubav. ZDRAVLJE: Srce i kičma, problem.

DEVICA

POSAO: Uključite diplomatiju u vaš poslovni plan. Saradnici vole kada imaju stabilnu i prodornu osobu za saradnju, kolegu ili nadređenog. LJUBAV: Osećate da ste ograničeni. Zapravo potrebno vam je da imate malo i slobode za sebe. ZDRAVLJE: Čuvajte creva.

VAGA

POSAO: Dobra procena i jaka volja pokreću mnoge planove. Saradnicima saopštavate nova rešenja, nove ideje na kojima želite da poradite. LJUBAV: Partner je zadivljen vašim konkretnim i snažnim emocijama. Usrećili ste ga. ZDRAVLJE: Vitalni ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Ponekad vam se čini da vaši saradnici ne mare za to koliko vi ulažete truda. Dođe vam da dignete ruke od svega. Ne trpite nekompetentne ljude. LJUBAV: Čuvate svoju zajednicu. Prijatni i lagani razgovori. ZDRAVLJE: Nema većih tegoba.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se ne skoncetrišete očekujte dodatni pritisak od nadređenih. Raditi jednu po jednu stvar. Produktivnost je smanjena.
LJUBAV:
Misli lete na sve strane. Niste zadovoljni. ZDRAVLJE: Za bolju koncentraciju i smirenost par joga vežbi će vas oplemeniti.

JARAC

POSAO: Izražena moć zapažanja. Slušajte svoj unutrašnji glas u imate sve šanse da se okrenete boljim poslovima od ovog sada što radite. LJUBAV: Niste raspoloženi za ljubav. Želite da radite i budete sami sa sobom. ZDRAVLJE: Zubobolja.

VODOLIJA

POSAO: Sigurni ste u novi posao koji treba da vam donese prave novčane rezultate - i biće tako! LJUBAV: Volite da dominirate. Ako ste u braku ili vezi sa osobom u znaku Jarca onda uživate. ZDRAVLJE: Unutrašnji nemir.

RIBE

POSAO: Nemojte brinuti da niste dobro odradili već ponuđen projekat. Za koji dan dobićete rezultate. Imajte vere u sebe i osećaj za druge ljude oko vas. LJUBAV: Ne dozvolite da vam se iko meša u vaš privatan život, po svaku cenu.
ZDRAVLJE
: Pritisak.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković 

 Izvor: Lepa&Srećna