Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BROJ SUNCA U NUMEROLOGIJI OTKRIVA VAM NAJVAŽNIJE: šta treba da promenite u sebi da biste ostvarili USPEH!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Koji broj vlada vašim uspehom i određuje karakteristiku koja vas do njega vodi?

To je broj Sunca - onaj koji se izračunava na osnovu vašeg dana i meseca rođenja.

Baš kao što u astrologiji, znak određuje Sunce u trenutku vašeg rođenja, tako u numerologiji postoji i Sunčev broj.

On ukazuje i na glavne karakteristike ličnosti, ali je veoma važan i za psihološki razvoj i predviđanje budućnosti.

Naime, može da otkrije koja je to naša ključna osobina koju treba dalje razviti ili, možda, pobediti da bismo dostigli svoj maksimum!

Numerologija nam nudi načine da prevaziđemo neke blokade i otvorimo puteve ka uspehu.

Kako se izračunava broj Sunca

Dodajte danu rođenja broj meseca u kome ste rođeni, pa ga dalje razlažite do jednocifrenog broja. Dakle, ako ste rođeni 9. oktobra, sabraćete brojeve 9 i 10. Dobićete broj 19, potom biste sabrali brojeve 1 i 9 da biste dobili 10, onda biste sabrali 1 i 0 da biste dobili 1, vaš broj Sunca.

Broj Sunca 1

Vaša tvrdoglavost znači da se držite svojih principa, ali to je i glavna stvar koja vas sprečava da živite svoj idealan život. Verovatno vam je teško da prihvatite da prošli plan, karijera ili veza nisu baš za vas. Međutim, rad na tome će vam pomoći da pređete na bolje stvari.

Trik je da izbegnete da ovo posmatrate kao neuspeh ili gubitak ponosa. Umesto toga, razmišljajte o tome kao da učite iz prošlih iskustava i da se razvijate dalje prema vašim potrebama.

Ako je vaš broj Sunca 1, verovatno će vam biti teško da prihvatite da prošli plan, karijera ili veza nisu baš za vas.

Broj Sunca 2

Ove osobe su obično veoma metodične i pažljive u pristupu životnim izborima. Međutim, druga strana novčića je da će verovatno smatrati da je promena prilično teška i zastrašujuća.

Umesto da utišavate intuiciju, koja vam stalno šapuće da treba da izađete iz zone komfora, poslušajte je. Verujte joj. Suočavanje sa nekim od vaših strahova i isprobavanje novih stvari dovešće vas do produktivnog rasta.

Broj Sunca 3

Kreativnost i poštovanje života znače da ste izuzetno maštoviti, što privlači ljude oko vas. Sa druge strane, u vama se ponekad budi strah kad uđete u duboka ili previše emocionalna razmišljanja. Zato ste često skloni da neke odnose održavate u "lakom režimu", dosta površno. 

Namerno pojačajte svoju samorefleksiju. Izazivajući sebe da postavljate smislena pitanja, možete dobiti potpuno drugačije informacije o stvarnoj svrsi vašeg života.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije