Dnevni horoskop za 12. avgust  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Manje ćete biti angažovani, kao da nemate taj adrenalin u krvi koji vam je uvek pokretač. Jača energija pred kraj dana. Ljubav: Utorak je dobar dan za poznanstvo na poslu. Pokažite otvoreno svoju ljubav. Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Posao: Nove ideje ostavite za druge. Nikako nije dobro da se previše angažujete. Nećete imati uspeha.  Ljubav: Partner vam unosi nervozu zbog preteranih troškova koje pravi. Zdravlje: Problem sa stomakom.

BLIZANCI

Posao: Mnogo ćete da radite i ulažete. Novac će vam ipak stići kroz par dana. Ljubav: Želite avanturu po svaku cenu ako ste u braku. Oni koji su slobodni moraju da se više potrude oko jednog Jarca. Zdravlje: Manja prehlada.

RAK

Posao: Budite oprezni pre svega za volanom. Posebno oni Rakovi koji se bave poslovima uslužnog prevoza. Ljubav: Otvoreni ste za sve vrste ljubavi. Samo da niste sami ili bez emotivne podrške. Zdravlje: Osetljiv predeo urogenitalnog trakta.

LAV

Posao: Stručnost jeste važna, mada u vašem slučaju vi ste čovek koji pokazuje veštinu u svakom poslu koji radite. Ljubav: Imate partnera koji traži samo novac. Pokušajte da to rešite na neki suptilniji način, na primer, poklonite neku romantičnu večeru ili komad garderobe. Zdravlje: Čuvajte vene.

DEVICA

Posao: Druga polovina dana je dobra za sticanje novca i jedan opšti dobitak, bilo šta da radite. Ljubav: Emotivno se vezujete za tipove koji su žustri, energični i koji moraju da se otvore mnogo više od vas. Zdravlje: Ako nije nervoza što je tipično za ovaj znak onda se zaista dobro osećate.

VAGA

Posao: Ulažete ogromnu snagu da biste bili predvodnik u poslu koji radite. Isplatiće vam se. Ljubav: Birate osobe koje su slične vama. Dobra energija i druželjubivost vas dovodi do prave osobe. Zdravlje: Sport i kretanje Vaga najviše voli.

ŠKORPIJA

Posao: Potreban vam je dobar marketing koji je važan deo posla kojim se bavite. Radite na tome. Ljubav: Imate dobar odnos sa jarčevima ili Ribama. Ovde može da bude i braka ukoliko ste slobodni. Zdravlje: Dosta dobro.

STRELAC

Posao: Posao koji radite traži izvesno iscrpljivanje. Da li ste spremni za to da se žrtvujete zbog novca. Ljubav: Želite da negde odete, a ni sami ne znate gde.. Potražite pomoć prijatelja, možda se na tom mestu rodi neka romansa. Zdravlje: Imaćete problem sa nogama, hodom.

JARAC

Posao: Ko nije spreman sve da da za posao, novi projekat onda neće ni da radi sa vama.  Ljubav: Emotivno ste se vezali za osobu koja je u braku. Pokušajte da to promenite. Zdravlje: Osećate tromost.

VODOLIJA

Posao: Preispitajte sebe, svoje reakcije i želje pre nego što preduzmete nešto novo u poslovanju. Prilika za zaradu od naredne nedelje za ono što isplanirate. Ljubav: Tajni susret. Čuvajte se razotkrivanja. Zdravlje: Dosta ste dobro.

RIBE

Posao: Previše imate obaveza u jednom danu. Rasporedite poslove na celu nedelju. Ljubav: Emotivno dobar period. Ukoliko osetite negativne vibracije nećete ulaziti u bilo kakvu zajednicu. Zdravlje: Ne razmišljate o posledicama preteranog rada.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković

 Izvor: Lepa&Srećna