Dnevni horoskop za 11. avgust  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Pokušajte da razmislite pre nego donesete kapitalne odluke. Novac očekujte pred kraj dana. Ljubav: U emotivnom životu morate postaviti realne temelje. Zdravlje: Kontraindikacije na lekove.

BIK

Posao: Očekujete pozajmici od prijatelja ili voljene osobe. Ljubav: Susret sa osobom koja radi u banci. Zdravlje: Napetost, nervoza.

BLIZANCI

Posao: Radite sa mlađim osobama. Imaćete veću zaradu i zadovoljstvo. Ljubav: Imate osobu pored sebe koja je zahtevna, posebno ako je Bik u horoskopu. Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

RAK

Posao: Ako imate novčanih dugovanja bićete pritisnuti od strane banke ili neke strane kompanije.  Ljubav: Povratite poverenje partnera tako što ćete kupiti neki lep poklon. Zdravlje: Previše radite. Odmarajte više.

LAV

Posao: Vaš gazda kod koga radite unosi vam nervozu. Morate da popravite komunikaciju. Ljubav: Dosta dobar odnos sa ženskim Lavom i muškim Ovnom. Zdravlje: Čuvajte se ozleda.

DEVICA

Posao: Današnji dan dobar za zaradu i početak novog posla. Važno je da budete uporni. Ljubav: Slobodne Device moraju da otvore svoju dušu. Dobar izbor za vas je Bik. Zdravlje: Čuvajte svoj imunitet vitaminima.

VAGA

Posao: Saradnici oko vas nisu spremni da odgovore na energiju dinamične Vage. Zbog toga patite i morate da menjate kolektiv.
Ljubav:
Mislite na osobu koja nije blizu vas, verovatno je u nekoj zemlji preko okeana. Zdravlje: Nikako slatkiši, kolači i ostala jaka energetska hrana.

ŠKORPIJA

Posao: Otežanje na početku dana. Posle 13 h, možete imati uspešniji poslovni dan. Ljubav: Slobodne Škorpije imaju dobar dan sa osobom iz okruženja. Možda je to neko ko vas se sviđa duži period. Zdravlje: Koža osetljiva.

STRELAC

Posao: Ovo je dobar dan za promenu posla ili vam se rađaju nove ideje. Ljubav: Niste raspoloženi za raspravu sa partnerom. Često morate da se pravdate gde ste bili, šta ste radili… Zdravlje: Pritisak vam opet smeta.

JARAC

Posao: Svi Jarčevi vole vole red, radi disciplinu. Ovo je dosta povoljan dan za finansije, zbog toga ulažete sve napore u posao. Ljubav: Ako ste žena Jarac udvara vam se mlađi partner. Muški Jarac mora da se stabilizuje kroz brak. Zdravlje: Reumatični bolovi osećaju stariji pripadnici ovog sazvežđa.

VODOLIJA

Posao: Još uvek imate pritisak onih saradnika koji su nesposobni da sami nešto organizuju. Morate biti strožiji. Ljubav: Dobra energija za ljubav ide preko osobe iz znaka Strelca, Bik ili Ribe. Zdravlje: Oscilacije emotivne.

RIBE

Posao: Sve je važno u poslovanju. Morate da se okrenete ljubaznosti, diplomatiji, estetici. Ljubav: Sa Vodolijom gledajte da stvorite dobar ljubavni odnos ukoliko ste sami. Ako ste u braku morate da se pozabavite željama partnera. Zdravlje: Jak imunitet, dobro zdravlje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna