OVAN

POSAO : Vi uvek sve želite sami da veći deo posla odradite. Ponekad morate potražiti pomoć saradnika da bi se rokovi ispoštovali. LJUBAV: Emocije su po strani. Želite strast i očekujete to od svog partnera. Nova ljubav na pomolu. ZDRAVLJE: Nervozni ste.

BIK

POSAO: Šesto čulo, intuicija vam mogu biti dobro pomoći na poslu. Oslonite se na signale koji vam stižu. LJUBAV: Partner i vi želite da zajednički započnete dugotrajan projekat. Ima dobrih izgleda da ljubavni život dopunite i profesionalnim. ZDRAVLJE: Aritmija.

BLIZANCI

POSAO: Raspodela zadataka je vaš omiljeni deo posla. Biti šef je ponekad dobra stvar. Ali kad se snose posledice, vama je sve smešno i prosto ne shvatate kako je nešto krenulo naopako.
LJUBAV: Držanje za ruke, osmeh, ljubav je vaša želja u vezi. ZDRAVLJE: Osetljiva je kičma.

RAK

POSAO: Neki vas vole, neki malo manje. Diplomata ili diktator. Ko je kako zaslužio, dobiće signal od vas. LJUBAV: Deca su tvrdoglavija nego obično. Morate malo uložiti napora da ih obuzdate.
ZDRAVLJE: Leđa su ugrožena. 

LAV

POSAO: Osećaj moći vas ponekad zaslepi. Nije vam dan da pokrećete neki novi biznis. LJUBAV: Za sve slobodne rođene u ovom znaku, ovo je dan kada je erotika prenaglašen aspekat. Susret sa mlađom osobom od vas. ZDRAVLJE: Osećate se stabilno.

DEVICA

POSAO: Zbog posla zanemarujete porodicu, familiju. Stanite malo sa preteranim radom. LJUBAV: Device koje nisu u vezi imaju potrebu za dobrom osobom koja će im pokazati razumevanje ali nije poželjno da bude posesivna. ZDRAVLJE: Nemate tegobe.

VAGA

POSAO: Imate podršku Vodolije i Strelca. Od saradnika i prijatelja zavisi dalji napredak u poslu. LJUBAV: Povoljni dan za izlazak sa partnerom. Provedite veče uz dobar provod i muziku.
ZDRAVLJE: Dobro ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Puno rada trošenja fizičkog ali i potrebu da zaradite veliki novac. LJUBAV: Seksepilni ste i želite da svi vide tu vašu snagu. Ako ste žena, onda zavodite Lava ako ste muškarac onda će vas ženski Jarac slomiti. ZDRAVLJE: Žene imaju problem sa stomakom, dok muškarci imaju problemr sa kolenima.

STRELAC

POSAO: Plašite se poslovnog neuspeha i gubitka novaca. Ukoliko budete sarađivali sa kreativnim osobama možete zarađivati bolje. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost ka tajnoj vezi sa osobama iz znaka Škorpije, Ovna ili Raka. ZDRAVLJE: Bahato se ponašate prema svom zdravlju.

JARAC

POSAO: Imate osećaj da vam nedostaje ambicioznost ali nikako ne želite da izgubite svoju moć. LJUBAV: U ljubavi imate bolje aspekte. Ako ste slobodni, potreba za stabilnošću i pronalaženju nove veze jača. ZDRAVLJE: Osećaj otečenosti.

VODOLIJA

POSAO: Energično razmišljate. Iako ćete doći u sukob sa mnogim saradnicima, neće popustiti. Nemate strah od gubitka novca. LJUBAV: Partner vas ne razume. Prestrogi ste.
ZDRAVLJE: Nervi na stopalima osetiljivi.

RIBE

POSAO: Želite da odete negde u inostranstvo. Taj osećaj vas većduži period proganja. LJUBAV: Ako ste u braku, sačuvajte unutrašnji mir jer možete uvek uspostaviti još bolji odnos sa partnerom. ZDRAVLJE: Čuvajte se padova.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetiteYouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.